23 Apr 2015

Neon dots

Hello from sunny Novi Sad. I had an amazing one day trip for blog photoshooting with Marija Andrić and my dear friend Zorana
This is the first combo I chose to show you because it's my favourite. Neon is a go to color when the wheater is warm and nice. It gives the whole combination a warm mood. But when wearing dominate neon be careful to keep the other colors simple like in this case where I chose plane white as a second color. Style it with a pair of Ray Ban sunnies and Loubotins or a pair of sneakers ;)

***

Zdarvo sa sunčanog Novog Sada. Divno sam se provela fotkajući se za blog sa Marijom Andrić i dragom Zoranom
Ovo je prvi outfit koji želim da vam pokažem zato što mi je omiljeni. Neon je boja koju uvek toplo prigrlim kad je vreme ovako lepo. Svakoj kombinaciji prost da to neko pozitivno raspoloženje. Ali budite pažljivi ova boja je dobra samo kada se iskumbinuje na pravi način. Najbolje ide sa belom. 
Stilizujte je sa parom Ray Ban naočara, lubutankama ili patikama ako vam je volja ;)










I was wearing:
Skirt, shirt and scarf - All Pearls & Trash, Andre Nikolića 1,
Twin Set bag,
Ray Ban sunnies,
Christian Louboutin heels.

Photos by Marija Andrić 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Drage devojke, budite deo BIG FASHION CHALLENGE-a i dobre modne zabave. Ja cu vam pomoci da izaberete naj fashion kombinaciju, koju cemo zatim predstaviti posetiocima i modnom ziriju. Devojka koja bude odabrana kao najstilizovanija dobice vrednu nagradu. Ocekujem vas u   BIG-u, 25. aprila, u 15h.
Za challenge se prijavljujete tako sto postujete na drustvenim mrezama vasu fotku u najboljoj modnoj kombinaciji sa #BIGmodniizazov koja ce odabranoj pruziti priliku da se takmici u modnom izazovu.

4 comments:

Unknown said...

Nemam reci, sijas! <3

http://shineperfection.blogspot.com/

Anonymous said...

DESETKA

Get Sparkly said...

Najpre kosa ti izgleda fantasticno! :) Ovo je mozda jedna od mojih omiljenih kombinacija na tvom blogu, nekako je i damska, i zenstvena, ali na drugaciji, zabavan, neon nacin ;) Ovaj model suknje ti stoji apsolutno bez greske! xoxo
http://sparklyget.blogspot.com/

Anonymous said...

Meni se te tufne stvarno ne dopadaju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...