5 Mar 2015

Rainy Belgrade

Hi my lovely fashionistas. I'm back in Belgrade and I already miss Milan. Here it's raining and I hope the weather will cheer up soon. On the streets during MFW I saw a lots of trends already happening so the stripes I would say are one of the main ones. Today I'm wearing this beautiful Lisca dress, yes Lisca, an underwear brend. I simply couldn't resist and I got two more. I'll post them for you all this month and you'll love them! See you tomorrow with another MFW post ;))

***

Ćao drage moje. Vratila sam se u Beogradu i već mi nedostaje Milano. Ovde pada kiša i nadam se da će se vreme uskoro prolepšati. Tokom Milanske nedelje mode pratila sam i street style modu i većina trendova već vlada njihovim ulicama. Prugice su jedan od glavnih i upravo danas sam se opredelila da ponesem prugastu Lisca haljinu, da kao što ste čuli - Lisca, brend donjeg veša. :) Prosto nisam mogla da odolim ovoj haljini i uzela sam još dva komada. Pokazaću vam ih sve tokom ovog meseca i sigurna sam da će vam se dopasti! Sutra vas čeka novi post iz Milana.













 Please watch from 0.24 min

I was wearing:
Lisca dress,
Pink jacket,
Cocinelle hat,
Givenchy boots,
Luois Vuitton bag.



10 comments:

Perlemanija said...

Odlican outfit, šešir prelep...
http://majast.blogspot.com

Unknown said...

Odlicno. Ma mnogo si lepa, smej se cesce. :*
Posetite moj blog >>> http://shineperfection.blogspot.com/

Anonymous said...

You look really really amazing!! The hat is fabulous!

Lili Mitrovic said...

Thank You!

Lili Mitrovic said...

;)

Lili Mitrovic said...

Hvala! 😘

Anonymous said...

Fantastican look! I da jedno pitanje;ma videima sam primijetila da nosis fiksni aparatic pa sam te zeljela pitati da li ti smeta u sustini mislim za slikanje pricanje i sve?

Anonymous said...

Moze li cijena ove haljine u € ? ♥

Lili Mitrovic said...

Hvala! Skidam u maju i jedva cekam. Pri govoru, iskreno, da malo smeta. Za slikanje samo na slikama ne pokazujes veliki osmeh i onda je cool ;)

Lili Mitrovic said...

U radnji je 50e snižena cena. Pozdrav

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...