9 Mar 2015

Moschino and Byblos show

My dear fashionistas, here is another outfit I was wearing for Milan Fashion Week. The dress is from Verica Rakočević. Maybe some of you are asking why I wore so many serbian designers on MFW... I think that wearing domestic designers on a Fashion Week this big is a great opportunity so other countries can see how much great designers on the Balkan exsit. At the end a brief vlog of Moschino Backstage atmosphere as from the Byblos show. 
***
Drage moje, evo još jednog autfit-a koji sam nosila tokom Milanske nedelje mode. Haljina je od Verice Rakočević i već se verovatno pitate zašto sam ponela toliko komada od domaćih dizajnera na MFW... Lično smatram da je nošenje dizajnera sa Balkana na ovakav modni događaj od velike važnosti kako bi i ostale države videle kreacije naših sjajnih modnih dizajnera. Na kraju posta kratko vlog sa backstage-a Moschino revije kao i sa Byblos revije. Moschino 2015/2016 fall/winter

Byblos 2015/2016 fall/winter

I was wearing:
Verica Rakočević dress, (Delijska 3, +381 11 2621435 )
Coccinelle hat,
Burak Uyan booties,
LV bag.

4 comments:

Anonymous said...

Divnaaa!

Anonymous said...

Jako sam se obradovala kada sam videla da si izasla u magazinu Joy!!

Parah said...

To što si ponijela puno haljina domaćih dizajnera je jako lijepo od tebe i potpuno opravdano. Di ćeš bolju reklamu od tijedna mode? Umjesto da si se pridružila nekolicini koji u tjednu mode potpuno podemone u izboru odjeće jer je tada "sve dozvoljeno" ti si predstavila domaće dizajnere, svaki dan jednom davši priliku da se pokaže.Big like for you!

Lili Mitrovic said...

Hvala puno! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...