4 Mar 2015

Roberto Cavalli Fashion Show + Backstage story

Hi my lovely fashionistas! Ready for a tour to Milan FW? Let's start with Roberto Cavalli show. This is the outfit I was wearing. It's a Verica Rakočević dress and while me and Marija were shooting the outfit my dear friend Zorana and colegue from Academia Del Lusso joined the session. Afterwards we both went to se Cavalli's show wich was amazing. I made for you a special vlog from wich you can see the backstage story... and I'm talking about make up - where you can hear all about the main make up trends directly from MAC Make up guru. You'll be able to see the atmosphere in the back and Roberto Cavalli in person. Then the show follows... Can't wait for your comments! :)

***
Zdravo drage moje! Dali ste spremne za turu kroz milansku nedelju mode? Hajde da započnemo sa Roberto Cavalli revijom... Haljina koju sam nosila je od Verice Rakočević i dok smo fotkale ovaj autfit sa Marijom moja draga prijateljica Zorana i koleginica sa Akademije je naletela i pridružila se fotosesiji :)
Zatim smo otišle na Cavalli-jevu reviju koja je bila fenomenalna! Naprvaila sam vam specijalni vlog kako bih vam približila atmosferu u bekstejdžu kao i na reviji iz prve ruke. Dakle čeka vas intervju sa guru-om MAC kozmetike o trendovima u šminci za narednu sezonu kao i Roberto Cavalli uživo. Zatim sledi show samo za vaše oči... Ne mogu da dočekam vaše komentare. Preksutra vas već vodim na novu reviju... Ostanite uz Amo Lusso.
















Favourite Cavalli look from the show



I was wearing:
Verica Rakočević dress (Delijska 3)
Akatelier sunglasses (orders:+381 63 620 737 )
Le Silla heels
Moschino iphone case

Photo by Marija Andric 

15 comments:

Unknown said...

Presavrsena kombinacija. Jedva cekam jos ovakvih kombinacija. Moram ti jos napomenuti da si prelepa. :)
Posetite moj blog >>> http://shineperfection.blogspot.com/

Lili Mitrovic said...

Hvala najlepse!

Anonymous said...

Bravo Luli ,odlicna bese vo Milano i zasluzuvas uste mnogu uspesi ponatamu :* Marija R

Lili Mitrovic said...

<3

Unknown said...

Super su vam fotografije, Marija bas ima talenta! :)

Dopada mi se haljina, samo bi mi bila ljepsa da su rukavi tri cetvrt, taj til mi je suvisan. Tebi odlicno stoji uz boju kose, bas ti je lijepa :)

Lili Mitrovic said...

Hvala puno!

Unknown said...

Ti si preubava ko i sekogash...ali fustanov....grozen e najiskreno!!!

Anonymous said...

Prelepa kombinacija. Vericina haljina je savrsena

Anonymous said...

Ne kapiram kako jedna tako interesantna, pametna i talentovana žena kao što ste vi
može duže od 2 minuta da izdrži pored ove mukice Zorane.

Anonymous said...

Gorgeous dress, great styling, fantastic look! Keep it up!
Greetings from Berlin! ��

Unknown said...

Jako mi se svidjaju slike! Što se tiče maske ,meni je prevelikaa :D Ne znam kako bi uspela da funkcionišem sa tim :P Super post!
♥Kristina

http://vrgov.blogspot.com

Lili Mitrovic said...

Hvala!😘😘

Lili Mitrovic said...

Dobra je za fotkanje i efekat wow ;)
I uradjena je fenomenalno ;) ;)

Parah said...

Ovo je prvi tvoj post koji sam vidjela, nabasala negdje na netu..prošvrljala malo po historry i od tog dana ti se vračam :)))))) Na prvu si me kupila baš ovim postom..haljinu kao haljinu vjerovatno nikada ne bi pogledala na vješalici ali tebi stoji brutalno, sve u kompletu.. naočale, cipele i sam tvoj stav..
Vidim da si napravila veliki "come back" i želim ti svu sreču u rastu i razvijanju tvog bloga kao i tebe same kao blogerice. Veselim se tvojim narednim postovima a ponajviše bi voljela vidjeti dnevne kombinacije ..znači daleko od dizajnerskih haljina,jer od ovoga što sam do sada vidjela, imamo jako sličan ukus po tom pitanju. Znam da ne možeš stalno driblat po istom i da katkad treba malo promjene..Ažurnošću i trudom samo ti se mogu otvarati vrata..zato zapamti da "Svaki zid su vrata!"
Voljela bi da se malo više opustiš u vlogovima..nekako si mi sva stisnuta i više se smij jer ti je osmijeh prekrasan. Ne poznajem te..ali ovako na prvu..zračiš i djeluješ mi sretno...a kako i nebi kad kraj sebe imaš onu malu, slatku curicu.

Lili Mitrovic said...

Zaista hvala na ovaku divnim rečima! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...