26 Jul 2013

White Lace

Kada se ode na putovanje, neko voli da prvo obiđe muzeje i ostale znamenitosti, a ja volim da prvo prošetam shopping mesta u tom gradu:) Tako sam šetajući naletela na jedan divni butik koji mi je zapao za oko! Sigurna sam da će svako naći ponešto za sebe u LELA butiku na rimskog trgu Podgorice. 

Ovde najviše ima svečanih stvari, a pored njih i efektnih komada za svaki dan. Ko me prati na instagramu zna o čemu pričam:) 

Ja sam izabrala svoj komad iz ove radnje i to je čipkana LELA haljina i ova divna alla Celine torbica koju sam dobila na poklon. Moji crnogorski čitaoci sigurno znaju za ovaj butik a za ostale čitaoce je zaista topla preporuka. 

Do sledećeg posta!









I was wearing: 
All LELA boutique, Podgorica
Heels: Casadei

P.S. Izvinite na losijem kvalitetu fotografija, moj fotoaprat s kojim inace slikam je na popravci, tako da ce narednih par postova biti slikani telefonom.

31 comments:

Unknown said...

Prekrasns

Anonymous said...

Nismo ni sumnjali u to da ne obilazis muzeje,nego butike...Ali eto,ko priznaje,pola mu se prasta

Anonymous said...

Haljinica je preslatka, preromanticna!
Torba je odlicna!
Ne svidja mi se samo spoj njihov jer je tasna pregruba, iako su boje srodne.

Anonymous said...

A jes ti ih obilazis...pravo iz muzeja si na njen blog dosla...muci ajde

elena's blog said...

divan izgled ....

Unknown said...

you look lovely in this lace dress! really sweet crochet details <3

check out my latest inspiration post! :)
A
xx
http://epiquemoi.blogspot.com/

Anonymous said...

Nesto ne mogu skapirati.
Ti djevojko doista moras poradit na stilu ukoliko uspjesno mislis voditi blog.Ova torba je losa kopija Celine trapeze bag i ukoliko je si ne mozes priustit glupavo je kupovati vana bi Celine.Ista stvar sa Furla candy bag vana bi koju si iznjela u nekom od prijedhodnih postova.Cemu to? Jednostavno,ili kupi original ili nemoj kupovati slicne modele u nekakvim Lela buticima. Kao neki modni poznavalac za kakvog se izdajes ovo bi trebalo da ti je prvo pravilo uspjesnog stila i blogovanja.Pozdrav od Dee

Unknown said...

Haljina je lepa, papuče su grozne... A zaista bi bilo zanimljivo da vaše fotke spojite sa znamenitostima grada u kojem ste. Umesto fotogafija lica, stopala draže nam je da vidimo i poneki trg, ulicu, narod... Znači kombinacija u prvi plan, a u pozadini nešto što ima smisla a ne bilbord, kafic i sl.

Anonymous said...

Da,ja ih obilazim.Putujem 4-5 puta godisnje i prvo obidjem sve znamenitosti i muzeje grada,a zatim krenem u shopping.Vrijeme koje je provela u Podgorici je mogla da iskoristi i ode na nekolika izleta,na pr do Lovcena,Rijeke Crnojevica i slicno.Mislim da bi se mnogo ispunjenije osjecala nego boraveci u butiku turske robe.Imas veliki pozdrav od mene <3

Anonymous said...

Hahahahaha,ali turske robe!!! Realno...

Anonymous said...

Preubava si fustanot i tasnata se super :)

Anonymous said...

Au koji komentari, vama je bas dosadno...

Prelepa si!

Lili Mitrovic said...

Nazalost, znamenitosti sam već videla jer mi nije prvi put, a i mislim da bi već bilo viđeno. A blog i postoji da se da svoja interpretacija svakom putovanju. Svako moze na googlu u danasnje vreme obici ceo svet. Stvar je u sopstvenom dozivljaju.

Sledeci post je u Budvi, tako da ce biti pozadina mnogo lepsa;)

Lili Mitrovic said...

Hvala vam na predlozima, ali kao što sam malo niže odgovorila, znamenitosti sam već videla od ranijih puta.

Pozdrav

Lili Mitrovic said...

Slažem se da je pregruba, ali htela sam da postignem day look, a i bio mi merak da je ponesem taj dan jer sam je na isti i dobila na poklon.

Lili Mitrovic said...

Ćao Dee!
Prvo, bila bih vam zahvalnija da malo bolje citate sadrzaj bloga. Jer bi ste onda znali da je ala furla candy pozajmljena za taj dan a da je ala celine trapez poklon. Pa stvarno se poklonu u zubi ne gleda.

Inace, a propo price za fejkove, ponosno kazem da ih ja licno nisam kupovala. Ali moram da stanem i u stranu onih koji kupuju fejkove... Poznajem par njih i oni takođe skupo plate svoje kopije od 200, 300€ i onda pricaju da ne original. To mi ne ok ako ne mogu da priuste onu od 3000€, a dopao im se na primer model.

E sad ja na pr nikad ne bih pricala da je nesto original ako je fake. Tu bih te podrzala. Ja cu ovu torbu ala celine, tako i nazivati, tj vec je nazivam, a za svoju LV speedy ću ponosno reći LV. Čak se ponekad toliko opteretim onim razlikama između fake i originala pa gledam satima videe na you tub-u, da bih čak i sama sad mogla da snimim.

Puno poz

Lili Mitrovic said...

A papuče su mi inače draga uspomena iz Firence, ima i post od tome iz 2011, ali eto ako vam se sviđaju idu na sl blog sale. LOL ;)

Unknown said...

Ne ne haljina je lepa a papuče nisu, a i muško sam pa ne nosim štiklu. Hvala u svakom slučaju... Naravno da si videla grad i znamenitosti, ali je ljudima koji nisu možda interesantno da vide lepo uklopljenu fotografiju gde se sve vidi.. Da pored odeće upoznaju i grad i atmosferu i ljude koji tu žive.. To će post učiniti zanimljivijim.
Predlog samo. Uvek očekujem da na blogu neke naše blogerke vidim nešto novo pa se svaki put razočaram što je sve isto...

Anonymous said...

прекрасна како и секогаш!

Anonymous said...

Onda, biras garderobu prema tasni! Bloger si i mi treba od tebe da skupljamo fazone, a ne da te ispravljamo. Mozes one muske farmerke, ludu majicu, stiklu i torbu ili po meni cak preee za neki jesenji business look ;) Ova haljinica je premedena, cak i uz baletanke bi isla.
Pazi sta plasiras, time i sebe stitis od negativnih komentara.

Anonymous said...

Slazem se skroz jer evo Lili, uporedi svoje postove koje smo ti svi hvalili slikane po Kosutnjaku, cak sam i ja pitala gde je? Ne trebas na Lovcen da se penjes, ali nadje u PG park, zanimljivu zgradu tako nesto. Bilbord je i mene asocirao na buvljak pijacu.

I am A Love Addict said...

Cute dress dear

>>>WIN Hermes Inspired Bracelet<<<

Ana Konstantina said...

Meni je ovo sve skroz ok,samo bez ovih papuca,sve ostalo moze da prodje. Torba je super :)

thecasualprincess said...

Preslatko =)

♡ YNESS ♡ said...

Stvarno si lijepa :) I super blog. Pratit cu te i dalje. Pozz :-*

-----
I'm new here so feel free to check out my blog :)
http://glamorshell.blogspot.com/

Anonymous said...

Excellent blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?

I'm planning to start my own blog soon but I'm a little
lost on everything. Would you propose starting with a free platform
like Wordpress or go for a paid option? There are so
many options out there that I'm totally confused .. Any tips? Kudos!

My homepage; d drol

Anonymous said...

Your method of telling all in this post is genuinely fastidious,
all be capable of effortlessly know it, Thanks a lot.

Feel free to visit my web-site - www

Anonymous said...

Svaki komad je odlican odvojeno... Ovo je pogresan spoj... Imas jako lepih stvari,samo ti treba malo vise maste i stila da ih uklopis zajedno... Ovo mislim za svaki tvoj post,ne samo ovaj... Pozdrav

sneki_666@yahoo.com said...

Лили како и секогаш изгледаш прекрасно.
Фустанчето е преубаво и многу убаво ти стои.Толку е елегантно и нежно и совршено се вклопува со каишот.Но,изборот на обувки е тотално погрешен. Ваков тип на кломпа (ако можам така да ги наречам) тотално не одговара на ваков нежен изглед. Ја груби и ја уништува женственоста на фустанот.
Сметам дека многу подобар избор би биле балетанки или некои поинакви шткли отколку овие.

Имај убав ден.

Lili Mitrovic said...

Драга "Снеки" благодарам за коментарот. Али намерата воопшто не ми беше потполна елеганција него впрочем спротивното. Намерата ми беше да направам комбинација во која деталите како каишот, торбата и штиклите ствараат "edgy look"

Имај убава вечер

Македонски моден блог said...

Лили фустанот е прекрасен. Обожавам везена облека и тантела, а овој фустан е пример за совршено извезено парче облека.
Ми се допаѓа тоа што си експериментирала па нежноста на фустанот си ја намалила со ременот со нитни. Она што ми е супер кај него е што повторно е нежен и светол, ненападен а сепак неочекуван за комбинација. :) Потоа потенцирана половина е секако плус. :)
Од друга страна пак папучите не ми се допаѓаат во ваква комбинација. Со посуптилен пар обувки по мене би изгледало помагично. :)

Убав помин таму. (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...