10 May 2014

Macedonian Designer Crush - Antonija Ristovska

Moja shopping lista je nakom poslednje posete Makedoniji, bogatija za jos jedno dizajnersko ime na tamosnjoj modnoj sceni.

Nakon samostojne revije koja je bila odrzana na vrhu novog trznjeg centra Capitol Mall, nacisto sam odlepila za Antonijinim kreacijama. Logicki sled dogadjaja je bio da posetim njen atelje i sama isprobam par favorit modela iz nove kolekcije prolece leto 2014.
Rodilo se jedno modno prijateljstvo kao i zelja i postovanje za nosenjem odece i asesoara u potpisu ove makedonske dizajnerke. Iz ateljea nisam izasla praznih ruku, vec sa jednim kompletom majce, suknje, narukvice i ogrlice kao i sa velim zadovolnjim osmehom. 

Celu kolekciju kao i retrospektivu anotonijinog rada mozete pogledati na oficijalnoj web strani benda klikom ovde.

Pozdrav do sledeceg citanja. *****


















I was wearing:
All Antonija Ristovska

(First pic - Marc Cain shirt nad Guess by M pants)

7 comments:

Anonymous said...

Neobicne haljine i interesantne. Jesi li razmisljala da promebis frizuru? Skroz te pojede ovako duga i ravna.

Anonymous said...

wanna be mihano momosa...
Jas sum od Makedonija (probacu srpski) i ovo vidim prvi put ali tako ocajno podseca na mihano momosa da je sasvim glupo.
Meni se ne dopada ovaj rad cveca na haljine jer vec je vidjeno na krejacije mihano momosa a decko to stvarno majstorski radi i taj rad je njegov zastitan znak.
Ima jako puno boljih kreatori u Makedoniji.

Lili Mitrovic said...

I ja sam ovaj materijal prvi put videla kod njega ali to ne znaci da ne moze niko drugi da koristi taj materijal i radi od njega modele kakve hoce. Da je brend Mihano izmislio i zastitio taj materijal verovatno ne bi bio dostupan za siroke narodne mase. Na kraju krajeva najbitnije je kakav si ti dizajn i model osmislio.

Anonymous said...

tu se slazem :) u sustini takva je moda da cak i velikih modnih imena koriste slican cak i isti rad kad se radi kod krejacije na citava jedna kolekcija.
Ovakav rad sa cvecama se pojavio i kod mnogo drugih ali nikada niko nije uspio impresionirati kao sto to radi mihano :) bar mene... Ne kazem da su drugih negde pogresili u svojim dizajnom samo sam rekla sta je meni bolje kad koriste isti rad.
Po meni krejacije predstavljaju identiteta njihovog kreatora, u srbiji i hrvatskog u tom pogledu kreatori su se izdigli mnogo mnogo vise od nasi makedonski. I meni je jako zao sto u Makedoniji ima jako malo jedinstveni i upecatljivi kreatori :/ Ali pratim tvoj blog (nikada ne komentiram, mozda jedan ili dva puta) ali znam da si bila i u atelje u jedni po meni najkvalitetnija makedonska kreatorka pa tada nisam imala nista da kazem :)
Kako i da e, lepo stoji :)
I pred se drago mi e sto promoviras i Makedonski dizajneri :)
pozdrav

Anonymous said...

slazem se da treba da promijenis frizuru, totalno te poklopila.. ostalo je ok, pozdrav

lucy said...

the frist dress is amazing!!

Obat pelangsing alami said...

Nice Page and Post. Still wait The update

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...