2 Apr 2013

FWSK first day (part one)

Juče je zvanično otvorena makedonska modna nedelja. Modni dizajner Nikola Eftimov je izložio svoju kolekciju pod nazivom Being Nikola Eftimov. Iz priloženog se mogao jasno osetiti duh sedamdesetih godina kao i boemski stil. Ova mešavina je bila začinjena i neizbežnim uticajem današnje ulične mode i buntom mladih ljudi. Preovlađivale su siva, crna i prljavo bela sa daškom intenzivnih boja. Revija je bila održana u tržnjem centru Soravia u Skoplju. Malo niže vam prilažem fotografije od ove revije sa stvarima koje su mi se lično dopale.

U toku iste večeri reviju je održala Tanja Kokev. Samo ću vam reći jednu stvar - ODUŠEVLJENA SAM! Ali nju vam spremam za malo kasnije u toku dana, gde ću postovati slike sa haljinama koje su me oborile s nogu i koja joj je bila inspiracija! Verujte mi bićete očarani!

A eto i mene i mog outfita na fotografijama. Nisam imala vremena da se presvlačim između revija te sam samo dodala crveni karmin kasnije i skinula jaknicu. Uživajte i delite utiske sa mnom u komentarima.





Sa par makedonkih modnih blogera:
S leva ka desno: Martina Boncanoska, Hristina Dragoslavska, Ilina Dragoslavska, ja i Marija Boncanoska
Sa Anitom i Simonom

Sa Nataljom Terzijoskom




I was wearing:
Le Silla shoes, 
Marc Cain dress, 
Milestone jacket

23 comments:

Azize Demishi said...

Prekrasna kako i sekogash fustanot e poveke od predobar obozhavam printirani parcinja obleka :)

Anonymous said...

prelepa <333333
Danica F. S.

Anonymous said...

kad ce pobednik

Lili Mitrovic said...

U sledećem postu!
Pozdrav

Unknown said...

<3 <3 prekrasna si mi i mene me voodushevi Kokev kolekcijata :)

Unknown said...

Фасцинантни креации на Никола Ефтимов. Ти си прекрасна, фустанот и чевлите се преубави!!! Чекам нови постови со нови слики од FWSK :)

Поздрав

Anonymous said...

Секоја среќа што ја испуштив ревијата на Ефтимов. Мене ова што го гледам воопшто не ми се допаѓа. Како да бил збунет додека ја правел. Во секој случај, браво за идејата како да ја претстави. Мошне оригинално и поразлично од права писта.

Што се однесува до аутфитот, Лили одлично изгледаш.
Штета што вчера не се видовме на подолго, па лично да ти кажам што мислам.
Ми се допаѓа што навистина го оствари она кон кое целеше кога дискутиравме што ќе носиме. Дури сега забележувам дека фустанот е спој на два принта, прекрасно.

MILEX said...

I just adore you.

Unknown said...

Haljina je prefora!

A.

Ivana Split said...

Vidim jako lijepih stvari:) Super ti je haljina (i cijela kombinacija)

Sajmonce said...

Прекраса си ! :)

Anonymous said...

Trebala si da izbjegnes ove sjajne unihopke,ne bi prehladila sigurno...Kombinacija- srednja zalost

ena said...

Bas je lepa kombinacija,samo bih ja obukla crne carapice i crne salonke.Da li imas implante u grudima? Super izgledaju,a skoro si rodila...pozzz od Ene

Lili Mitrovic said...

Hvala Ena na komplimentu! Nemam implantante. Razmisljala sam sa obucem crne carape i spicaste salonke ali na kraju sam se opredelila ipak za ovo.

Pozdrav

Lili Mitrovic said...

Blagodatam Azize!

Lili Mitrovic said...

Hvala draga Antonija!

Anonymous said...

Verovatno si ti srednja zalost.

marama said...

Лили прекрасна си ми.
Баш мислам дека вака е поефектно него со салонка, чевлите ти се многу убави.

Anonymous said...

Carape i ne sijaju toliko. Meni se uglavnom ne dopadaju njeni outfiti, jer su za moj ukus ili dosadni ili previse kicasti. Medjutim, ovdje je generalno sve korektno. Ono sto mi se dopada je to sto se vidi da je njegovana, frizura je gotovo uvijek ok, kao i sminka.

Anonymous said...

Obucena je kao bilo koja druga djevojka sa ulice.Definitivno nema predispozicije za modnu blogerku.Samo jos jedna slatka,njegovana cura,za koju bih cak rekla i da nema sopstveni stil

glamur_p said...

super :) steta sto ne dobiv nikakva pokana za ova fashion weekend

Inside the B world said...

Супер оутфит, особено ми се допаѓа што животинскиот принт го смири со кожна јакна :) И многу ни е мило што конечно се запознавме и имаме можност за дружба. Се гледаме :)

Anonymous said...

na nas vo skopje ne ni treba vakva katastrofa koja vo belgrad na fashion week nikoj ne ja povikal,kade devojko so ovaa stikla,ni bugarkine veke ne nosat takov kiceraj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...