9 Apr 2013

FWSK day five

U subotu se održalo peto veče modne nedelje u Skoplju! Ponovo nisam stigla da odem na sve revije već na samo dve jer sam bila preuomorna. Malo niže delim sa vama fotografije modela koji su mi zapali za oko, plus još par njih kako sam se obukla za ovu priliku.
Podelite i vi vaše mišljenje o njima u komentarima. 

Pozdrav, i do sledećeg posta!

*scroll down for english...


In sathurday it was the fifth day of FWSK. I managed to attened only two of four shows. Bellow you can review the outfit I was wearing and the photos from the models that I personally liked the most!

Enjoy the post and don't forget to share your opinion in a comment below.



ANTONIJA RISTOVSKA









OLGICA GJORGIEVA



I was wearing:
Kokev dress,
Michael Kors bag,
Zara heels.






32 comments:

Unknown said...

haljina koju si nosila je predivna...

Unknown said...

Izgledala si prelijpo.Haljina ti je savrsena <3

http://mypersonalclosetbysamra.blogspot.com/

Anonymous said...

Haljina je savrsena ali nikako uz ovu tasnu! To je trebao biti neki mali romaticni clutch i umesto teksas jakne recimo nezno beli kratak pepito sako, ili ogrtac koji bi ispratio stil haljine.

Naida said...

Haljina je odlična kao i MK torba!

:*

Anonymous said...

e ovako treba blog da ti izgleda. ovo je vec nesto specijalno, prelepo, nesto sto moze posluziti kao inspiracija za neke posebne prilike. ovime se izdvajas aa ne samo crno bele najobicnije kombinacije. sve pohvale i za slike i izgled i sve. prelepo

Anonymous said...

bas si me pozitivno iznenadila, htela sam da prestanem da pratim tvoj blog ali sad vidim da umes da zablistas. pozdrav

Anonymous said...

jako lepe fotografije, lepa ti i lepe slike. ali slazem se da si mogla umesto teksas jakne drugi neki izbor, a tasnu ne bih menjala. bas daje odlican kontrast. interesuje me da li ti je to bila namera sa torbicom?:)

Anonymous said...

zbog cega teksas jakna? O.o

Unknown said...

TOrba je divna :))

Lili Mitrovic said...

Jer sam krenula na fashion week a ne na svadbu, predstavu ili bal.
:)

Lili Mitrovic said...

Jeste! Da je bilo hladnije verovatno bih krznenu stolu ponela ili kraću belu bundicu.

Lili Mitrovic said...

:*

Lili Mitrovic said...

Onda bi delovalo malo dosadno, ovako torba i teksas jakna unose svežinu i dašak urbanosti. Ipak sam išla na fashion week, a ne na predstavu, svadbu ili bal.

Pozdrav

Lili Mitrovic said...

Zahvaljujem!

Lili Mitrovic said...

Hvala! ***

Anonymous said...

Meni je teksas jakna super, cini da izgledas urbano u toj haljini, a ne kao pepeljuga, mada bi bilo bolje da si je otkopcala, kao i da je torba manja. U svakom slucaju bolje od svega sto sam do sad vidjela na ovom blogu.

Anonymous said...

ha ha pa u pravu si, ja se mozda malo zanela celom pricom o outfitu koji je kao iz bajke. stvarno sve pohvale

Anonymous said...

jako mi se dopada kod tebe sto si otvorena za sve sugestije, jako uvazavas, ali bez ikakvog pretvaranja sta ti ljudi kazu i predlazu jer se to vidi u tvojim narednim postovima da korigujes. na pocetku mi se tvoje kombinacije nikako nisu dopadale, kao da si lutala, da zelis sve u jedno da svo to znanje iz casopisa preneses, ali nekako si nezrelo to radila, mislim sturo.. sada si sve bolja i cini mi se da se pronalazis polako i da sve vise gradis svoj stil. samo tako nastavi i daleko ces dogurati :)
Sve najbolje
Jelena Bozovic

Anonymous said...

Iskrena da budem ne unosi svezinu vec se jednostavno ne slaze.
Jakna od svetlog teksasa bi mozda doprinela takvom efektu kakav si zelela postici. Tasna bas nikako.

dictionaryoffashion said...

Tasna i haljina su mi predivni...samo sto se meni vise svidja kombinacija sa onim belim cipelicama iz prethodnog posta. Mada svakako, slaze se i uz ove Zarine. :)

http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

Македонски моден блог said...

Лили коментирав во претходниот пост, ќе продолжам тука.
Преубава си ми! Посебно сјаеш на овие фотографии.
Не знам дали е до светлото или пак си го сменила начинот на шминкање, но доколку имаш променето нешто ти препорачувам да продолжиш така затоа што навистина зрачиш со убавина. :)

Од мене имаш палче нагоре за тексас јакната и чевлите. Со овие изгледа уште подобро. :)

Anonymous said...

Apsolutno se slazem sa anonimusima.Jakna je pretamna,a torba se ne uklapa ni najmanje.Shvatam sto si htjela da postignes,ali na zalost i ovako divnu haljinu si uspjela da upropastis

maja said...

Svidjaju mi se haljine sa revija, I ova na tebi je divna! Ja bih promenila tašnu. Pokušaj da nastaviš sa ovako zanimljivim postovima I slikama!

Bojana said...

ma daj ne tupite, izgledala je fenomenalo....zar vam nekad ne pada na pamet da stvorite sopstveni stil,a ne da se slepo pridrzavate udzbenika sta sa cime ide, da li se ovaj materijal potpuno uklapa uz ovaj bla bla....ovo nije savrsen svet, mi nismo savrseni ljudi, naucite da uzivate u lepoti i budite manje negativni, od toga moze da se umre

Unknown said...

Kolekcija Antonije Ristevske je vrh !

Unknown said...

Ubavo kazha pogore-JAS SUM OTIDENA NA FASHION WEEK A NE NA SVADBA ILI PREDSTAVA:) i jas gi se oblekla potpolno isto!!

Tina | Stardust Stain said...

Фустанот веќе реков дека е прекрасен, ми се допаѓа што си решила да го носиш со тексас јанка - совршено одговара.

http://www.starduststain.com/

Anonymous said...

ako nesto ne ide uz nesto...nema tu govora o slepom pridrzavanju udzebenika..prosto haljina, koja je stvarno predivna i divno sti stoji trazi neku manje grubu torbu..nema tu mnogo filozofije...neki clutch bi fenomenalno legao...i draga bojan devojke nisu negativne ako kazu da im se nesvidja kako nesto ide...nek amo lusso napravi neku sliku sa nekim dobrim clutchom i vide ces kako ce sve mnogo drugacije da izgleda i sa istom jaknom.. amo lusso je slatka al jos uvek mlada devojka i ima da radi jos na svom stilu...sva sreca da ima mogucnosti za to...i da neke devojke su dobronamerne cak i u svojoj kritici :) :)

Unknown said...

Haljina je bozanstvena!

http://www.ladiesstreet.rs/

Bojana said...

ok, ali to je tvoje misljenje, tj, tvoj stil....normalno nije samo ono sto ti smatras za normalno, niti je lepo samo ono sto ti smatras za lepo....ona ima pravo da iznese haljinu na nacin i uz dodatke koje ona odabere. svako ima pravo na komentar, ali ako hoces da sugerises predstavi se i iznesi stav, ako imas izgradjen stil napravi svoj blog,pa ga podeli sa svima.....oglasavanje sa maskom anonymousa je kukavicno i licemerno.

Anonymous said...

Inace ne ostavljam komentare ali moram da se ukljucim. Kao prvo slazem se sa komentarom da se ovo ne slaze. Ne slazem se da ovde moze da se kaze "stvaranje sopstvenog stila" i to nema veze sa udzbenicima. Znaci ovo je samo konstruktivna kritika a ne bacanje hejta daleko bilo. Normalno je da svako ima pravo da obuce sta zeli ali ako se neko bavi modnim blogom, a pogotovo studira modu, ipak treba da povede racuna o krojevima i materijalima i da ako zeli da sklapa nespojivo, jednostvano to uradi sa stilom. Zorana je hodajuci primer sklapanja nespojivog i kod nje je evidentna modna pozadina toga kao i talenat. Moze ona nekome da se dopada ili ne ali cinjenica je da ona to radi sa nekim znanjem i stilom. Ova kombinacija nazalost ostavlja utisak zelje da se izgeda urbano ali bez umeca da se to izvede. Svetao teksas cak i pocepan + definitivno clutch i eto zeljenog efekta. Sada samo ostaje da ova devojka poslusa konstruktivan savet onih koji se u modu razumeju ili da poslusa one koji je hvale, samo sto nije dovoljno slusati hvale od sledbenika Granda ili Kineske mode jer njima ce svaka njena kombinacija biti odlicna ako je skupa.
Ostavljam comment kao anonimus jer ne umem drugacije, nemam ove naloge?

Anonymous said...

Kako si mogla da nagrdis takvu divnu haljinu uz teksas jaknu? Glupa bogatasica!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...