19 Apr 2013

Black and Metallic!

Još jedan predivan dan u centru Beograda! Ovaj put malo dalje, lokacija 25 maj i predivni restoran Panta Rei! Must go! 
Suprug i ja biramo idealno mesto za življenje, te se šetam sad svuda da vidim kakva atmosfera vlada. 
Nije lako pronaći idealno mesto zaista, tako da treba mi vaša mala pomoć... Koje naselje u Beogradu vi smatrate idealnim i zašto?

Ugrabila sam vremena i da napravim par fotki. Juče sam pomešala casual i lady like stil plus crno i metallik. Osećala sam se jako komotno i opušteno čije su mi zadovoljstvo pružile ove lagane svilene pantalonice, a šešir i štikle su bile tu da dodaju mrvicu luksuza i ličnog pečata. 

Da pričamo sad o nečem drugom... Amo Lusso facebook strana je prešla 5500 lajkova, i kao zahvalnicu 
što me toliki broj vas podržava poklanjam jedan predivan sprej za telo sa mirisom vanile u potpisu Victoria's Secret. Tako da požurite tamo jer upravo Vi možete da osvojite ovaj poklon!

Do sledećeg posta! 

*scroll down for english



Another perfect spring day in the center of the city!

In yesterday's outfit I chose to wear a mix of casual and lady like style. I felt really comfort and relaxed wearing this pure silk pants. But the hat and the heels were here on purpose just to add a little bit of luxury touch and personal style to the whole story.

Like it?








I was wearing:
Coccinele hat,
Louis Vuitton sunglasses,
Mango shirt,
Marc Cain pants,
Zara stilletos and sweater,
Armani bag.


62 comments:

Unknown said...

Divna si kao i uvek i sve ti savrseno stoji! Sto se tice mesta stanovanja ne bih mogla da izdvojim nijedan deo jer sam rodjena u Beogradu i volim CEO Beograd, ali mogu da ti kazem, kao majka dvoje dece sta da imas na umu-zelenilo, da ti bude blizu vrtic i skola, i po mogucnosti dom zdravlja, da ima "pravi" park, a da opet ostanes u, da kazem, urbanom delu grada tj da ne bude periferija jer to onda povlaci mnoge stvari-duze ti treba da negde stignes, dete ce imati manje drustva, moraces da je vozis do vrtica-skole, itd, a to ni ne zelis. Nadam se da sam pomogla sa prakticne strane, mada ne sumnjam da cete vi super izabrati. Kisses

Anonymous said...

Senjak. Miran, ima zelenila, lepo okruzenje, a dovoljno blizu grada.

Anonymous said...

Lepo ja kazem, savrseno ti stoje sesiri i kape :)
Sesir i stikle, svaka cast!
Zadrzi svoj stil, kao sto su pantalonice i crna majica jer je nepogresivo na tebi, i vracas sjaj elegancije, zenstvenosti...a ove nove, moderne tokove sa uvucenom duksericom, zaista ne razumem zasto blogerke forsiraju kada retko ko to zeli da proseta gradom?
Nije sve sto je moderno i prakticno, ali, jeste dobro za slikanje ;)

Sto se dela grada za zivot tice, od srca ti preporucujem Novi Beograd, imas sve na jednom mestu, pogotovo prirodu lepu, reku, za tvoje detence da uziva!

Anonymous said...

Presavrsena si mi!

Anonymous said...

Dorćol!

Anonymous said...

Šeširić - vrh!

Anonymous said...

Ми се допаѓа оваа casual - elegant варијанта!

Anonymous said...

izgledas odlicno.. kupujete stancic? hmm, pa onda.. savet sa prakticne strane takode.. krug dvojke, Vracar.. predeo oko Tasmajdanskog parka, idealno.. za dete, a deca su nam na prvom mestu, za tebe, centar ti je jakooo blizu, na stanicu, dve.. ima divnih novogradnji, ne preskupih. ne uz cestu.. a ako rentirate, situacija je i bolja verovatno. A Vracar, vracar ima dusu, zelen je, suskav, romantican, guzva na Kalenicu neprocenjiva da je gledas s prozora svog kutka... 25. maj ne nikako, divan za setnju, nocu tezak i strasljiv. Mi smo ga isto imali u opcijama, al je brzo pao s liste ...

Anonymous said...

gde sad zivite?

Anonymous said...

Ja zivim na Novom Beogradu i to je najsavrsenije mesto za decu,voznj i parking,zavisi sta ti je prioritet?

Anonymous said...

Dete će imati manje drustva ako zivi na periferiji? Odavno nisam cula ovako nesto. Pre svega imace vise drustva jer se na periferiji deca bar jos uvek druze i igraju jer imaju gde, a ne po centru gde nemaju gde ni da izadju sami niti uslove za igre u prirodi, pritom je vazduh zagadjen.
Ko zaista misli na decu, taj bira najmanje zagadjen kraj, a to je Kosutnjak npr.

Anonymous said...

Ako ste iz Beograda valjda vam je jasno da svako naselje ima skole i vrtice na svakom koraku i da se normalno ide peske do njih, osim razmazenih ili lenjih snobova.

Anonymous said...

Prelep kraj kao i Dedinje.

Anonymous said...

Stanicu, dve..lose objasnjenje za nekoga ko se ne vozi javnim prevozom :)) i zasto mislis da je njoj bitno da nije preskupo kad je amo LUSSO,valjda trazi luksuz i treba joj stan sa garazom za 2 auta ako ih je dvoje,nece valjda da trazi parking oko zgrade?Najbolje je Dedinje i kuca sa dvoristem da se deca igraju i bazen da leti uzivaju i naravno garaza,kad vec mogu.

Anonymous said...

Slažem se.

Anonymous said...

Kakav crni krug dvojke? Koliko moras da budes lud da bi odlucio da kupis tu stan i odgajas dete u bucnoj i zagadjenoj sredini? Ako pare nisu problem,onda definitivno Senjak, Dedinje ili Banovo brdo, Golf naselje, ima fantasticnih skupih kuca.

Anonymous said...

uzas.

Anonymous said...

svilene hlace i duks!?molim te ne blamiraj se vishe!

Anonymous said...

Nbg ima lepu prirodu?Od betonskih blokova i zagadjenu reku...Slazem se za Senjak,Dedinje,Kosutnjak,ili Vidikovac i Cerak naprimer.Kad vozis treba ti 15,20 min gde god podjes,svuda je zelenilo,skole vrtici i domovi zdravlja.

Anonymous said...

tamo odgajas decu ako moras,i to jer si nasledio stan u centru :))
Sestra mi zivi tamo sa muzem i ako ne brise prasinu svaki dan njoj se za nedelju dana stvori neka lepljiva prasina koja se jedva skida i to sve od spojasnjih zagadjenja.Svuda u svetu bogati ljudi beze na periferiju i cist vazduh,samo se kod nas kompleksasi nabijaju u centar.

Anonymous said...

i na to ljubicasta plasticna tasna, a hlace kao trenerica, dole stikle i gore sesir elegantan.

Anonymous said...

Može li šešir na blog sale???

Anonymous said...

odakle pocheti.....ne znam da li je sve ovo vishe tuzno ili smeshno.ti devojko toliko nemash ukusa da to nije normalno.uzasne su ti kombinacije i ja dolazim na tvoj blog svakodnevno samo da vidim do koje granice tvoj neukus ide.ovaj duks za pocetak skini i daj nekom petogodisnjem detetu kome ce mozda biti taman,tebi to svakako nije.te pantalone po ko zna koji put vishe oblachis a mnogo su glupe i slobodno ih promeni. ta majica je kupljena kako pishe u mangu jer je naravno tako firmirana a imash je na zelenom vencu za 250 dinara i identichna je.diplomu slobodno okaci macku o rep a ti uzivaj u novcu svojih roditelja i prestani ovo da radis.najiskrenije blamirash se.

Anonymous said...

tragikomichno! :-D

Anonymous said...

nema do gradske dece, pa vi lupajte sta ocete. cuj ovo, banovo brdo, pa to je selo u odnosu na centar jbt! tu se nastanjuju dosljaci, a ne beogradani

Anonymous said...

da ovo zorana stavi na sebe, svi bi rekli da je sjajno. i kako tebe ugrozava njen stil? neki kupuju na zelenjaku, neki zalaze u mango.. pitam se ko je tu sujetan

Anonymous said...

salonac u centru grada, neprocenjivo!mi ga nismo nasledili, pa nam ne smeta nikakva lepljiva prasina. to je mozda do njihovih navika u ciscenju draga devojko

Anonymous said...

Naravno da NBGD ima prirodu! Reka, Kej, pa parkici u svakom bloku!
Realno i svi koji nisu sa Nbgd-a, uvekkkk dolaze na njega zbog pomenute 'zagadjene reke'!
Niko se ne kupa tu, ali uzivanje na travnatim povrsinama za malisane je neprikosnoveno pa za starije splavovi!
Skole, vrtici i jaslice se nalaze na 2, maximum 3 bloka...sto oni koji poznaju Nbgd, mogu da kazu da je to lepa setnjica od 5 min gde roditelj moze kaooo sto vecina i radi, decu da pusti same da idu u istu!
I zaista volim da procitam ove ironicne komentare, kada se nadovezuju neistomisljenici, jedni drugima! Ulepsa mi dan ljudska glupost u tonu obracanja!

Anonymous said...

periferije su mirnije, zato su bolje za decu. mada, mi smo u centru, zavuceni, s velikim dvoristem. takorec, kola s ceste ni ne cujemo, a do republike nam je t od tren. ko i u modi, stvar je ukusa

ICA said...

Cipele divne i sjajno idu na ove pantalonice... Sesir (koji ti predivno pristaje) na prvoj i drugoj slici je savrseno ali u kombinaciji sa duksom, nikako mi se ne svidja!!! Ako mene pitas idealan kraj je Zemun <3

Anonymous said...

podrzavam Anonymousa 21:24, kakvo Banovo brdo, glupost! Selendra, u kojoj nemas nista sem Pozeske, i cimas se gore dole!
Zamisli jade majke sa kolicima, dobro da niste Konjarnik preporucili hahahaa

Anonymous said...

iskreno, svak ima svoj lifestyle, tako i us tanovanju. zavisi od potreba, principa, komoda.. kakvi ste vi takav vam je i prostor u kom zivite. tu vam saveti ne pomazu puno. bar ja tako mislim

Anonymous said...

HLACE????

Anonymous said...

Tako je! Zorana je isto smesna kao bioskop a niko je ne kudi!

Anonymous said...

gledala sam ti neke od prvih postova, neverovatno koliko si se prolepsala zadnjih godinu dana !

Anonymous said...

Jako ste nepristojne devojke! Volela bih da vidim vase odevne kombinacije!

Anonymous said...

Draga Lili,pratim te,i posecujem tvoj blog svakodnevno! Jako si lepa,i zgodna,divna mlada mama! Cerkica ti je kao med!
Nekada mi se tvoje kombinacije dopadu,nekada ne,ali tako i treba. Tako je normalno! Ali kad mi se dopadne - ja pohvalim! A kada ne - ja ne napisem nista. Smatram da ne treba da odobravas ove komentare devojaka koje prave cirkus u komentarima! Moram i da kazem da si meni najlepsa u zenstvenim kombinacijama poput

http://2.bp.blogspot.com/-SgKYBnbA7RY/UGidxwr6GbI/AAAAAAAAC08/2YAkMgXk5B8/s1600/Silk+and+lace.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-yqgk6J6kaHk/UWH2aDC_mpI/AAAAAAAAHg8/LO9tZYods5s/s1600/IBF_8602.JPG
http://3.bp.blogspot.com/--Hd8e8LFdFE/UWsjCNQnSXI/AAAAAAAAHs4/rT1PePwZWdM/s1600/IBF_8581b.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-QkHskgZn2ok/UHSZmURcY0I/AAAAAAAADQk/XVa0hqj8G8g/s1600/39.jpg

To se licno meni najvise dopada! Pozdrav i poljubac :*
Katarina

Lili Mitrovic said...

Hvala puno!*

Lili Mitrovic said...

Hvala!*

Lili Mitrovic said...

Hvala na savetu, ali nešto sebe ne mogu da zamislim tamo :)

Lili Mitrovic said...

I ja bih volela da ih vidim.

Lili Mitrovic said...

Košutnjak.

Lili Mitrovic said...

Hvala vam na savetima! Smatram ih neprocenjivim!
Banovo brdo ne volim.
Dedinje mi je daleko od svega i usamljeno, isto i Senjak a i Košutnjak gde živim. Prva radnja mi je na 10 minuta šetnje, i svuda moram kolima što je mnogo zamorno. Najviše bih volela da jednostavno udjem sa kolicima iz stana u lift, spustim se i da odmah imam nadohvat ruke supermarket, poštu, banku, kiosk, naravno butike, kafiće, restorane, onda za dete vrtić, osnovnu, srednju...

:)

Lili Mitrovic said...

Pomogla si Nataša! ;)

Anonymous said...

Novi Beograd ;)

Anonymous said...

Zasto si obrisala moj negativan komentar?Nicim te nisam uvrijedila,samo sam ti se zahvalila sto si me svojom kombinacijom slatko nasmijala!Jedinstvena si,stvarno tako mislim!

Anonymous said...

Licno mislimnda je Vozdovac jedan od boljih delova grada jer je blizu centra a opet usuakano. Mislim na one ulicice izmedju bulevara JNA i vojvode stepe. Tako mirno i usuakano, a opet blizu centra. Ali to je induvidualni dozivljaj :) kad budes nasla ono sto ti odgovara znaces da je to to.
Iskeno se nadam da cete naci najlepse i najudobnije mesto za vasu lepu i mladu porodicu. Zelim vam puno srece!

Anonymous said...

Ne znam cemu ovakav komentar "tragikomicno" ? Takvim komentarima govorite vise o sebi nego o njoj!

elena's blog said...

Kosutnjak mi e omilen del od beograd nemenjaj lokacija pls:)
mi se dopadja dukserot:)

Alexandra In Wonderland said...

Имам напоменато и порано, од секогаш знаеле да ме освојат овие комбинации со примеси на лежерното и елегантното. Омилени ми се, затоа што најголемиот дел од нив се дефинитивно wearable.

Многу убави слики имаш направено, локацијата е прекрасна!
И ќе се сложам со еден од коментарите погоре - навистина ти стојат многу убаво големи шешири од овој тип. :)

http://alexandrainwonderland1.wordpress.com/

Anonymous said...

ZORANA POKUSAVA DA BUDE ANDREJ PEJIC I ODLICNO JOJ IDE A LILY JE BAR ZENSTVENA I SLAVI OBLINE A SAMIM TIM I NAMA ZENAMA CINI USLUGU JER NE POTENCIRA KOSTI I MUSKO POPRSJE VEC ZENSTVENOST I ELEGANCIJU! ZORANA NA SVOM BLOGU JOS SAMO DZAK NIJE STAVILA NA SEBE IZGLEDA KAO ANEMICNI OFINGER KOJI LEBDI PO ULICI

Anonymous said...

ZORANA POKUSAVA DA BUDE ANDREJ PEJIC I ODLICNO JOJ IDE A LILY JE BAR ZENSTVENA I SLAVI OBLINE A SAMIM TIM I NAMA ZENAMA CINI USLUGU JER NE POTENCIRA KOSTI I MUSKO POPRSJE VEC ZENSTVENOST I ELEGANCIJU! ZORANA NA SVOM BLOGU JOS SAMO DZAK NIJE STAVILA NA SEBE IZGLEDA KAO ANEMICNI OFINGER KOJI LEBDI PO ULICI

Anonymous said...

Za obline big like!

Anonymous said...

Koje obline? Nigde ni struka ni kuka

Anonymous said...

Svratim na blog dok sam pustala muziku da pogledam ima li nesto interesantno i ostanem sokirana komentarima!Sedimo nas sestoro u dvoristu i citamo sa nevericom.Svi smo iz razlicitih delova grada,Milos sa Konjarnika,Ivan sa Slavije,Vlada sa Nbg,Milica sa Vidikovca,Vanja sa Banovog brda i ja sa Vracara.
Ovo je strasno koliko su ljudi iskompleksirani stvarno tuzno.Komentarisu kako je neki kraj najbolji zato sto oni zive tamo,a pritom ruku dajem da niko od njih nije imao mogucnost da sam odabere mesto za zivot.Sta kao svi su dobili pare i onda isli i birali stan.Manite me gluposti.Dajte malo objektivnosti!Ja sam na Vracaru i uvek cu reci da je Senjak najlepsi deo grada.Imam kucu i imam gde da se parkiram ali znam koliki je to problem ljudima.Zagadjen Vracar jeste,ali je ipak najgori Vozdovac po tom pitanju.A Ivan se nasmejao za lepljivu prasinu jer njegova mama ludi od toga zato sto je to tipicno za centar jer to i nije prasina tipicna vec to ulazi i kad su zatvoreni prozori,od saobracaja,izduvnih gasova,itd.
I smesno kako neko istice prave beogradjane,jer ako cete realno centar Beograda je prepun ispomplekirsanih dosljaka,pun crnogoraca i onih koji su dosli iz sela i navikli da im je sve na 2 minuta.A prica o prirodi i Nbg je pobeda,Vlada pita koja priroda pored poslovnih zgrada,bulevara,blokova i kao sto neko rece prljave reke.Eto on je odatle ali bar covek posteno kaze.Ono sto je umetnuto izmedju zgrada nisu parkovi nego pokusaji.Mada blogerka to ocigledno ni ne trazi.
Vazno da butici i kafici budu nadohvat ruke,tako da eto pravac Nbg preko puta Usca ili Delte i uzivaj u zivotu.

Anonymous said...

Ja bih ti preporucila Dorcol, jer ti je tu sve!
Butici, kafici, vrtici, radnje, skole, fakulteti, sve pesice da prodjes sa tvojom lepoticom malom i uzivas u zivotu.
Sve nadohvat ruke!

Anonymous said...

Slažem se. Ne vredi da oni koji vole zdrav i kvalitetan život, šetnju, preporučuju delove grada spram sebe i svog života. Jer to se ni ne traži. Zgrada, lift, kafići, butici, devojka je tako odabrala da živi, tako da treba slični da joj se i jave.

Anonymous said...

Istina! Velika razlika, mnogo si lepša!

Anonymous said...

Dobro pitanje, i ja sam zainteresovana?

Anonymous said...

Nije lepo rugati se,ali ne znam sta znaci slaviti obline.To rade Beyonce i Kim jer ih imaju.Nema sta ni da se potencira poprsje jer priroda je svima dala sta je dala,ko nije zadovoljan to bar moze da menja.Elegancije ovde nema pa ni to ne razumem.Eleganciju smo videli u Kokev haljini.Mozete da kritikujete Zoranu koliko hocete ali njen uspeh je evidentan i ona ne kupuje fanove vec ih je zaradila stilom.
Necu da se spustam na nivo ruganja vec cu lepo reci misljenje a to je da se ovo ne slaze.Pantalone su kao trenerka i ne stoje dobro jer deluje kao da nema struka i zbog toga urusava zenstvenost.Dukserica je in ali ne ide uz kombinaciju,a tasna je promasaj kao i cipele koje nemaju dodirnih tacaka sa autfitom,sesir je prelep i ne ide.Dislike za kombinaciju jer je nespretna.

Македонски моден блог said...

Лили пред се ти препорачувам да ги ставиш на страна анонимните коментари и воопшто нека не те вознемируваат. :)

Вкус е во прашање, ама мене ми се допаѓаш.
Баш ми е добро што имаш споено два комплетно различни стила, во целост изгледа одлично. :)

dictionaryoffashion said...

Sesir, tasna, duks/dzemperak... <3

http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...