7 Jan 2017

Srecan Bozic, Hristos se rodi!


Divni moji! Toliko mi je drago da se vraćam jednoj od mojih najvećih ljubavi od početka modnog puta a to je blogovanje. 

Želim da vam pre svega čestitam ovaj divan praznik - Srećan Božić, Hristos se rodi! 

Toliko je novosti, ne znam odakle bih počela... 
Prošla godina je bila u znaku atelja koji je na moju radost usrećio puno mladi kao i maturantkinja! Bavila sam se time i bila sam tome usmerena ali mi je uvek nedostajalo da se sa vama ispričam na dobrom starom mestu a to je ovde. 

Pratili smo se na instagramu gde nije bilo pauze (@amolusso), ali tamo je sve nekako na brzinu, slike se brzo listaju a tekstovi ponekad i ne čitaju. 

Malo o novinama...
Ovaj kutak će doživeti par promena koje su neophodne da se dogode i koje prate moj životni stil. Naime, da se osvrnem ponovo 2016-toj. Sem otvaranja ateljea sa haljinama mog dizajna, jos jedna velika stvar se dogodila a to je da sam saznala da ću postati mama po drugi put. To su dve radosne stvari na koje sam izuzetno ponosna kada se osvrnem unutrag. Takodje mi je prijao put sa pocetka godine na modnu nedelju u Milanu koju mi je obezbedilia bila MAC šminka iz Srbije. Vlogove odatle pogledajte na mom youtube kanalu. 

Blog Amo Lusso dolazi na ponovnu scenu sa novim dizajnom koji je u toku, a imaće i par noviteta koji se sami nameću kao deo mene i mog životnog stila. U pitanju je moja ćerkica Valentina koja će postati stalni deo ovog bloga. Neizotavna home decor sekcija kao i ona porodična usmerena na mame, bebe i familiju. Amo Lusso će savetovati kako modno tako i porodično. 

Sa Amo Lusso bloga ćete uvek moći i da pristupite web sajtu Amo Lusso Atelier-a i pratiti nevestinske trendove, mojd nove kolekcije, kao i one za svečane prilike. 

Tina i ja vas pozdravljamo za kraj i želimo vam lep ostatak dana! Javite nam utiske ovog posta i lajkujte ga i podelite ako vam se dopao. 

Za sve sugestije i pitanja vam stojim na raspolaganju i možete ih postaviti dole u komentaru. 

Ljubac 


Tina i ja nosimo:
Lindex i Waggon Paris

- Danas je svaka misao jedna želja, želja za dom, za porodicu, prijatelja - za ljepše sutra, za dane bolje. Nek osvijetli Božić srca čistotom i dobrotom. A dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. Mir Božiji, Hristos se rodi! -

3 comments:

Eniwhere Fashion said...

So nice shooting. You are really beautiful girls!!! I wish you a very happy new year!!! Kisses from Italy,
Eni

Eniwhere Fashion
Eniwhere Fashion Facebook

Lili Mitrovic said...

Thank You dear! To you too!

Josipa said...

nismo te prestali dakako pratiti Instagam je zakon, a tvoja malena šećer pravi radujem se i postovima!i nadam se da ces imati i vremena za druženja na drugim blogovima i dopisivanjakissess!
http://babylovesfashion.blogspot.hr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...