22 Jun 2015

MM goes for Marta Miljanić

Želim da svi smesta upamte jedno ime i prezime - Marta Miljanić. Ona je modna kreatorka poreklom iz Crne Gore koju sam imala priliku da lično upoznam. Proćaskale smo o njemim ličnim afinitetima kao i o tome odakle crpi inspiraciju za originalnost kojom njeni modeli odišu. To je ljubav prema muzici, ali ostavljam na vama da pogodite o kom je žanru reč. Inače za sebe kaže kada se ne bi bavila modom, definitivno bi postala muzičar.

Kada se u vama probudi želja za onim drugačijim i avangardnim a opet seksi i ženstvenim modelima Martine kreacije su pravi odgovor.

Danas bih volela da vam predstavim jedan MM model koji se meni lično jako dopao. U pitanju je crvena haljina od šantung svile, u struku visoko krojena sa osvrtom na zanimljiv dizajnerski pečat u oblasti dekoltea. Ponesite je onog trenutka kada vam se bude nosila jer ono što njene kreacije pružaju su potpuno oslobođenje vas samih ;)

Njene kreacije su odmah dostupne u Podgorici klik ovde da vidite lokaciju, a mogu se naručiti i online na mejl martamiljanic@hotmail.com












I was wearing:
Schutz stilletos available here,
Louis Vuitton bag.

Photos by Marija Andrić
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...