27 May 2015

White or orange

Hi my lovely fashionistas! To be sincere with today's outfit I would like to call summer wheater because in Belgrade it feels like it's November not May. But what is more important is to just be positive and spread love! Don't allow negative people and situation mess it all up. They are not worth it. These days I'll wear white and orange paied with my Gordana Dimitrijević sandals and just keep smiling. ;) Till next post!
***
Ćao svima! Ovim outfit najiskrenije želim da prizovem lepše vreme, jer je u Beogradu vreme kao da je Novembar a ne Maj. Ono što je najbitnije je da širimo pozitivno raspoloženje i da ne dozvolimo da nam sitnice ili negativne osobe to isto upropaste. Ovih dana ću rado nositi belo i naranžasto kao top vodeće boje ove sezone i nezaobilazne Gordana Dimitrijević sandale! P.S: Da li ste znali da je Distante dobio Celine torbe? Jupii!












I was wearing:
Gucci sunglasses,
Celine bag,

Photos by Marija Andrić

4 comments:

Unknown said...

Odlicne fotografije :-)

http://www.styleforbeginners.blogspot.com/

Ivana Split said...

prekrasna haljina, super se uklopila s torbom i cipelama.

http://modaodaradosti.blogspot.com/

Anonymous said...

Haljina je zanimljiva I jako lepo to stoji.

Anonymous said...

Izvinjavam se svim fanovima drage nam blogerke... Prvi put gledam njen blog, zgodna je, prelepa i fino se oblaci... Medjutim, na svim slikama je ista grimasa, napucene usne... Kao da pokazuje nesigurnost. Ja, kao psiholog, savetujem da obrati paznju... Izvinjavam se na iskrenosti, mozda i procita pa obrati paznju. Pozz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...