10 Jan 2015

Take your fav fur coat and let it snow! ❄️❄️

Hi my fashionistas. It's have a been a long time since my writings on english but on your insisting here I am. I did a series of a winter time inspired outfits and I would wear all of them every day. There will be a post of the best relaxation place in Belgrade and also proposals how to dress for as told - Serbian New year (Ortodox new year).

Enjoy the photos and don't forget to leave a comment bellow ;)

***

Ćao dragi moji. Vraćam se i posvećujem blogu nakon kraće pauze. Jel sam vam nedostajala? 

Pre nego što odem na skijanje mislila sam na vas i uradila par outfita inspirisanih snežnim čarolijama i kunem se da sam htela jedan da bude potpuno beo i svetao ali nažalost ponuda butika nije bila zadovoljavajuća. Jer Beograd je zimi jako prljav i bljutav pa nije ni cudo da se buy-eri pri izboru zimskih kolekcija pribojavaju bele boje. 

Zato krzna ne fali, a upravo ono i najlepše ugreje tokom hladnih zimskih dana. Pravo ili veštačko na vama je izbor. Moj je izbor je pao na pravo krzno iz butika Pearls & Trash na Senjaku. Ugrabite ova dva komada pre mene jer se sada nalaze u butiku i čekaju na vas. Hehe. Uživajte u fotografijama i ne zaboravite da ostavite komentar.




























I was wearing:
Pearls & Trash dress & fur coat,
Givenchy boots,
City Fashion jewellery

------------------------------------------------
Nails: Ivana, Women's Corner
Hair - Vergaš Academy 
Photo and Video - Marija Radosavljević

1 comment:

Anonymous said...

Ooo, čista perfeckcija!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...