23 Feb 2015

Chloe + Balenciaga

Spring is so close we can almost feel it and our clothes should too. It's time for colors, flower prints and good mood. It's sometimes good to keep something from the winter collections and bring with you in spring like this Balenciaga bag. It's actually on sale now at Distante store. 

On Tuesday I'll be already in Milan for Fashion Week and I'll posting everything here and on instagram and I'll be vloging on Youtube so stay tuned :)

Till next post. xoxo
***
Približava nam se lepo vreme a sa tim možemo dozvoliti sebi više razigranih boja, više cvetova i dobro raspoloženje. Ponekad valja zadržati i po neki komad iz zimske sezone kao recimo ova torba - Balenciaga, sada na popustu u Distante radnji. 

U četvrtak putujem u Milano na nedelju mode i odatle ćemo se isto družiti. Snimaću vam vlogove, postovati ovde kao i na instagramu gde ćete zapravo najbrže moći da saznate. Ne pratite me? Brzo klik ovde.

Do sledećeg posta. xoxo













I was wearing:



21 Feb 2015

Because Weekends are reserved for family

I rarely do posts with my daughter Tina but on your demand here it is. It was hard to catch her to strike a pose but as you can see we somehow managed to make a few pictures together. 
Our Saturday looks like this - Breakfast at the morning - Popara (balkan speciality made of bread), bacon and eggs and coffie at Supermarket retaurant. It's a really nice place where Tina can play with other kids and make many creative things from paper, while mommy and daddy have time for cookies and capuccino. And then a walk trough Kalemegdan park is always a good idea. Afterwards a family movie at Cineplexx Usce follows, then friends meeting.

Tomorrow stay tuned and get to know me better trough a You tube video wich I made for you.
***
Retko stavljam postove sa mojom ćerkicom Tinom, ali na vaš zahtev evo ga jedan. Bilo je teško uhvatiti je u jednoj pozi a mame znaju kako decu umeju biti nemirna ali nekako smo uspeli da napravimo par fotografija.
Naša subota izgleda otprilike ovako - doručak ujutru - Popara, slanina i jaja na oko, zatim kafa u restoranu Supermarket. Imaju odličan program za decu subotom - kreativna radionica od 11h do 14h. 
Nakon toga volimo da prošetamo do Kalemgdana gde ima i divnih parkova za decu gde Tina može da se igra.  Kasnije volimo da pogledamo porodični film u bioskopu Cineplexx a zatim da se vidmo sa prijateljima.

Sutra ostanite uz Amo Lusso i odgledajte novi video.



20 Feb 2015

50 shades od Grey

50 shades of... Well, you can put at the end of this sentence everything. Depends on how you feel and which kind of message you would like to send.
Christian always says - "Because I'm 50 shades od fu**ed up. I would say 50 shades of Fashion. What would you say? 
I chose a grey outfit but I'm rearly seen in grey, and this is an acception. And that's because the perfect grey dress from serbian designer - Jelena Stefanovic.

Enjoy post. 
***
50 nijansi... Na kraju ovde rečenice zapravo može sve da se stavi. Zavisi od toga kako se osećate i kakvu poruku želite da pošaljete. Kristijan - glavni lik u knjizi kaže -  "Zato što sam pedeset nijansi sj***n"  - Ali iza te rečenice se zapravo krije velika tuga. Kako biste vi završili ovu rečenicu? 
Još sam pod utiskom istoimenog filma koji je nedavno izašao i opredelila sam se za nijanse sive u outfitu. Retko je nosim ali ono što me je oduševilo je ova haljina savršenog kroja koju potpisuje Jelena Stefanović. Pletenica je uvijena oko punđe a ko je čitao knjigu zna zašto ;) 

Uživajte u postu. 


18 Feb 2015

Sometimes all you need is a good trench coat

A trench coat is a timeless classic piece of garment which never fades from fashion. It's a definete must have piece. That's because it gives us an aristocratic and elegant look.
And what you maybe didn't know is that was actually worn for the first time by the royal officers in world war I. 
The most famous is the one by Burberry but I chose a lace trench for a more sophisticated look. 

Till next post.
***

Ponekad sve što vam treba je dobar trenč!
To je komad odeće koji svako treba da poseduje. Ne izlazi iz mode, uvek vam da otmen i elegantan izgled, a prvi put su ga nosili oficiri u prvom svetskom ratu. Najpoznatiji je onaj od Burberry-ja, ali i u Srbiji mozemo kupiti dobre trenč mantile - kao na primer ovaj danas iz PS Fashion-a. 
Ja sam se opredelila za čipkanu varijantu i nosim ga u Milano sa mnom. :)


Do sledećeg posta!


16 Feb 2015

It's ok for me to have everything I want

Hi my lovely fashionistas! Yes, it's ok for me to have everything I want. And I would like for you to adopt this sentance as a mantra and put it on repeat. It's such a good terapy. And you'll actually begin to think that way. But the question you need to ask before that is what I really want for myself? Ask that, in every sphere of your life. And don't let other people get in front of your happines. Because the key to successful life lies in you being happy. And I want for you to be happy! 
Enjoy post.
***
Ćao drage moje! Po meni je ok da imam sve što poželim. A ono što bih trenutno želela je da i vi usvojite ovu rečenicu i ponavljate je u sebi. To dođe kao odlična dnevna terapija. Posle odeređenog vremena ćete krenuti i da razmišljate na taj način. 
Ali pitanje koje treba da postavite sebi pre toga je - šta zaista želim za sebe? Zapitajte se to, baš za svaku sferu u vašem životu. I ne dozvolite drugim ljudima da stanu na put vašoj sreći. Zato što ključ uspešnog života leži upravo u sreći. A ja želim da vi budete srećni. 
Uživajte u postu.

14 Feb 2015

P...S... It's Valentine's day

Hi my lovely fashionistas. Happy Valentine's day! I don't have a flower bouquet and baloons for you but the I hope a flower print dress would do :)

Personally I think that a day like this shouldn't be exclusively dedicated to our boyfriends or hubunds we love, but to the all things we are in love with. By this I think in love with fashion, sports, books... Oh, I'll hold on - on fashion. Today is the day when you also need to celebrate everything you love. So, go and buy youself a new pair of shoes, bag, dress, parfume, flowers a great piece of jewelry. Yes, all by yourself. Because the person you should love the most is you! And because sometimes our loved ones forget about Valentine... :) ;)
***


11 Feb 2015

Simple as black & white

Black & White - simple as that. 
I love this dress! You can put it on and your styling is nearly done. You can keep it in b&w mood but my advice is always to add a bit of color. I chose red. Like it?
***
Crno i belo. Jednostavnije ne može biti. A to se lako može preneti i na oblačanje. Na primer ja sam izabrala ovu haljinu na prugice i stajlnig je skoro već gotov. Kako ove dve boje u kombinaciji ne trpe mnogo asesoara posebno kada su prugice u pitanju, ono što možete da uradite je da ostanete verni crno belom ili dodati još jednu boju. Ja sam se opredelila za crvenu. Dopada vam se?


10 Feb 2015

Lifstyle Favourites

Video gde vam pričam o mojim lifstyle favoritima kao i omiljenim odevnim komadima za januar mesec.
Hoću da napomenem da su ovo realni izbori i moja omiljena mesta i da ništa od ovoga nije plaćeno da se kaže. Dakle - moje lične i iskrene preporuke za vas.
Uživajte i slobodno predložite teme na kojima biste voleli da snimam naredne videe.

*Molim vas gledajte u 1080p.




Crna haljina P...S...Fashion
Pončo - Verica Rakočević (Delijska 3, Beograd)

Knjiga: Sidni Šeldon - Gospodar Igre

Restorani Beograd:
Koffein 2 - Uskočka 8 (Beograd)
Toro - Karađorđeva 2-4
Holesterol - Dobračina 59B
Nachos - Strahinjica Bana 66A
Manufaktura - Kralja Petra 13-15
Dinner, Sugar  & Spice - Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3

Skoplje:
Restoran Vodenica
Kafić Kala
Kafe- Restoran Trend

Blog: www.amolusso.com
Instagram: http://instagram.com/amolusso
Facebook: https://www.facebook.com/amolusso?fref=ts

Video i režija Marija Radosavljević - http://vimeo.com/marijaradosavljevic

9 Feb 2015

Those who want to sing always find a song

Those who want to sing always find a song - is the message that my clutch bag from P...S...Fashion wears.
I have a quite spring -ish outfit for you today, and that is beacause I'm borred of the winter wheater in Belgrade. It's cold out here but my bare legs don't care, I have my Amo Lusso beanie to warm me up :))
So, I'm pretending it's spring and I'm wearing this cashmire poncho by Verica Rakočević which you already saw it here. Til next post, xoxo.
***
Danas imam prilično prolećni outfit za vas jer mi je dosadila zima i hladno vreme. 
U inat hladnom vremenu u Beogradu noge su mi bose i nosim samo pončo i moju Amo Lusso kapicu da me ugreje.
Ali takođe smatram da nije rano krenuti u pripremu prolećnih kombinacija. Na primer ova PSF haljina je već dostupna u P...S...Fashion buticima širom Srbije.

Do sledećeg posta! xoxo


7 Feb 2015

Oversized & comfy

I'm completely in love with this oversize pieces. When I wear them I feel so comfy and cozy. But just to add a tiny doze of edgy I'm wearing high stilettos. Because everything looks better in them. Tip for all brunettes - these colors are probably the ones that fit you best including me. I feel so great in deep blue and white.
These pieces are all from Distante fashion boutique and you can find their adress bellow post. 

Till next time. xoxo
***
Potpuno sam zaljubljena u over-size komade odeće! Kada ih nosim osećam se tako komforno i opušteno. Ali ja ne bih bila ja kada na sve to ne bih dodala i visoke štikle jer smatram da sve bolje izgleda u njima! I voila, outfit je gotov! 
Još jedan savet za sve brinete koje me prate! Ove boje su verovatno one koje vam pristju najbolje uključujući i mene. Dakle ako imate tamnu kosu i taman ten nositi kraljevsko plavo i belo je pun pogodak. Bar se meni tako čini :) 

Uživajte u postu i ne zaboravite da se prijavite na nagradnu igru povodom Dana zaljubljenih i tako osvojite komplet Cheek by Lisca!



Cheek by Lisca GIVEAWAY (Happy Valentine) - closed

Ponekad nam prija da budemo razigrani i dopustimo sebi nestašno flertovanje, pomoću koga probudimo leptiriće u stomaku. Zašto ne bismo za Dan zaljubljenih izmamili osmehe na lica? Dozvolite sebi nestašno flertovanje u crvenom vešu Meow CHEEK by LISCA. Vesele pamučne bokserice na kojima je slatka maca, možete da uparite sa romantičnom majicom. 

Osvojite ovaj komplet vrlo lako sledeći par uputstva napisanih ispod fotografije:


PRAVILA UČEŠĆA:
  • Lajkujte facebook page LISCA
  • Lajkujte facebook page CHEEK BY LISCA  
  • Zapratite me na jednom od profila koji vama najviše odgovara (FacebookInstagram, Youtube) *sva tri više poena
  • U komentaru ispod ostavite svoju email adresu, kako bismo vas kontaktirali
  • Igramo se do subote 14. februara kada će biti proglašen pobednik
  • Važi samo za Srbiju
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CHEEK by LISCA, komplet Meow
Majica 1690,00 RSD
Gaćice 990,00 RSD
*sponsored

5 Feb 2015

Counting days till MFW

My dear fashionistas, I feel like I'm already at Milan. So i started dressing like that :) I just went like this for a coffie and late breakfast with my friend and everbody was starring at me like i was overdressed. But I felt just right. Sharing with you today all the details of this outfit. 

I'm very happy when you leave comments so don't hasitate to do that. And if you like this it share it;) 
Sending you a lots of love <3 nbsp="" p="">
***
Drage moje, ja se osećam kao da sam već u Milanu a tako sam i krenula da se oblačim. Ov
ako odevena sam išla sa drugaricom na kafu i kasni doručak i svi su buljili u mene kao dam se previše sredila. Ali jas sam se osćala sasvim kako treba i bila sam zadovoljna izborom odeće. S'bzirom da vam se baš dopao ovaj outfit na Instagramu rešila sam da požurim sa objavom istog i evo ga! Kao i uvek svi detlaji su pažljivo uslikani za vas. Nadam se da ćete se osetiti inspirisanim. 

Ne zaboravite da ostavite komentar jer uvak rado pročitam svako vaše mišljenje. Podelite ako vam se dopada. Šaljem vam puno poljubaca! xoxo

4 Feb 2015

Beauty Favourites and Rituals

Please watch at 1084p



Products - Make up:

Este Lauder Day wear (Sephora)
Correcteur: L'oreal Perfect match (Lilly Drogerie)
Eyeliner: Aura 73 black (Lilly Drogerie)
Mascara: Maybelline: The Rocket Volum' Express
Eyebrow pencil: Inglot 503
Lipstick: Lancome - Wannabe cream
Perfume: Prada Candy

Beauty:
Venom hialuron gel, Alchemy Naturals
Argan Albi (daycare) Alchemy Naturals
Argan Leila (night care) Alchemy Naturals
Vichy serum










2 Feb 2015

New Amo Lusso beanie

I want to share my happines with you beacause of my newest release of Amo Lusso beanie. It's made of cotton & wool plus real fur. I'm already so exited because of the number of likes and orders I recieved from the day I posted a piture of the beanie on my Instagram profile. This is actually a promotion here on the blog of my newest realse so everybody can get 10% off from their first order. And you can do that on amolusso@yahoo.com

Counting the days till Milan Fashion Week! 
Xoxo
***
Tako sam ponosna na novi model Amo Lusso kapice! Najviše jer vam se baš dopao sudeći po broju lajkova i narudžbina od dana objave na Istagramu. Prvi put je predstavljam vama, na mom blogu, a ko me tu prati dobija maximum od mene. I zato samo danas svi koji naruče putem mejla kapicu dobiće 10% - čekam vas na amolusso@yahoo.com

Primećujete koliko je ovaj kaput divan? A iz takve je i radnje. Reč je o dizajnerkskom komadu koji potpisuje Jelena Stefanović. Njene stvari su izrađene samo od najfinijih materijala i svako ko odatle kupi nešto sa sigurnošću vam tvrdim da će kući poneti jedinstveno parče odeće. 

Brojim dane do početka MFW! 

xoxo


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...