23 Jan 2015

Chinchillin' with P...S Fashion

I wanted to make for you a combination that includes something simple, something luxorious and something easy afordable. The look is again monochromatic. I don't know why but I always end up wearing something in that color variation these days. 
My favourite pieces from this combo are definitely the dress, the sunnies and the bag. They are from a very well known serbian brand named - P...S...Fashion. Discover the other brands at the end of this post. As always I'm happy to here your thoughts, don't hasitate to leave a comment. 
***
Želela sam da za vas pripremim jednu kombinaciju koja uključuje nešto jednostavno, nešto luksuzno i nešto veoma pristupačno. I lako sam došla na ideju. Ceo look je ponovo monohromatski. Ne znam zašto ali ovih danas uvek završim noseći nešto u ovim bojama. 
Omiljeni komadi sa ovog posta su mi definitvno haljina, naočare i torbica. Sve tri imaju nešto zajedničko a to je da su iz radnje P...S...Fashion. Još jedna stvar sa kojom sam prezadovoljna je frizura za koji je zaslužan tim frizerskog salona Vergaš Academy. Hvala vam što ste bili strpljivi da realzujete moju zamisao. Kao i uvek unapred se radujem vašim pohvalama ili kritikama. 
























I was wearing:
P...S Fashion bag, dress & sunnies,
Boots - Burak Uyan
Flowers - Flower Company.

Nails: Ivana, Women's Corner
Hair - Vergaš Academy 

8 comments:

Anonymous said...

Aaaaa prelepaaaa :*

Lili Mitrovic said...

<3

Unknown said...

Kako dobra kombinacija ! I ti si kao i uvek prelepa! :)
www.verondzaa.blogspot.sk

Unknown said...

Ako je to pravo krzno, onda nista tu nema meni od luksuza. U svakom slucaju lepa si kao i uvek i kombinacija mi je savrsena bez krzna :*
http://fashionovertheainbow.blogspot.com/

Lili Mitrovic said...

Hvala puno!

Lili Mitrovic said...

Hvala Veronika!! 💞

Anonymous said...

Meni se mnogo dopada kombinacija...posebno krzno.Zanima me dai je pravo i gdje moze da se kupi?

Lili Mitrovic said...

Jeste pravo. Ja sam dobila na poklon ali u Beogradu ima slicnih u radni Igor u City Passage-u, Nello Santi u Takovskoj, U Aveniji Mode u Merkatoru... Avanti furs takodje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...