9 Dec 2014

High knee boots

U prošlim objavama ste čitali o savršenom stajlngu za Novu Godinu, propraćen make up and hair tutorijalom. Danas za vas imam jedan dnevni outfit predlog. Može se nositi uz tanke čarape boje kože ili debele crne ako provodite većinu dana napolju. Pravo ili veštačko krzno na vama je izbor. 

Čizme iznad kolena su apsolutni trend ove sezone i želim da ih nabavim u svim bojama i visinama potpetica. Moje konkretno su iz prošle godine a iskreno prodaju ih ove godine po full ceni sto mi je skroz suludo ali to nije retkost u našim radnjama.

Veliko hvala i na divnim komentarima koje ste mi ostavili u prošloj objavi. Želim da znate da mi svaka vaša reč puno znači. 


















I was wearing:
Strada dress,
Nello Santi jacket,
Louis Vuitton bag,
Zara hat,
Cesare Pacciotti boots (Fashion & Friends)


5 comments:

styleoutbyjasmina said...

super outfit, cizme su predobre!

http://styleoutbyjasmina.blogspot.com/

Ivana Split said...

kako ti super stoji ovaj šešir! preslatka kombinacija<3 taj remen s krznom je divan detalj. Ja volim čizme iznad koljena, ali nisam našla neke koje su mi se u potpunosti svidjele.

slažem se s napisanim, taj običaj da se odjeća ili obuća stara sezonu ili čak dvije (da ne kažemo i više) prodaje po istoj cijeni je smiješan. Iz poštovanja prema kupcu, trebao bi biti makar i simbolični popust.

Anonymous said...

Iako vec neko vreme pratim tvoj blog, ovo je prvi put da ostavljam komentar. Postovi su ti divni pogotovo ovi vezani za novogodisnje predloge. Hvala puno sto si odvojila vreme i snimila tutorijale za novogodisnju sminku i frizuru, pored outfita. Jedva cekam da vidim i tvoj novogodisnji izbor (nadam se da ces objaviti fotografije). Puno pozdrava i nastavljam da uzivam u tvojim predlozima. :) Maja

Lili Mitrovic said...

Nema na cemu, jako mi je drago da Vam se dopadaju moji predlozi i da ih nalazite korisnim 😀
Puno pozdrava 😘😘😘

Lili Mitrovic said...

Hvala na lepim recima draga Ivana!
Remen je zapravo u kompletu sa jaknom samo sto sam ga dislocirala direktno na haljinu :)

Čizme svakom preporucujem i to konkretno ovaj model jer su preudobne a tako šik.

Čekam tvoj komentar na sledeci novogodisnji predlog - kako se obuci za proslavu Nove u diskoteci :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...