17 Dec 2014

Bring on your black & white, fur & leather

Sudeći po broju lajkova na mom instagram profilu sneak peak ovog posta vam se dopadao, pa sam rešila da požurim sa njegovim objavljivanjem iako sami imala u planu da predstavim neke druge kombinacije pre njega. U pitanju je look iz ateljea Igora Todorovića. Kaput, prelepa svilena bluza sa čipkom i suknja su sa potpisom maestra - Igor Todorović. Svaki komad mi je čaroban sam za sebe, ali nositi jedan ovakav kaput je zaista neprocenjivo iskustvo, osećala sam se kao milion dolara. Igor Todorović je must have. Ko se opredili na kupovinu stvari iz njegovog ateljea sebi zapravo kupuje savršene bezvremenske komade u materijalima, kroju, koloritu i dizajnu. Bez premca. 

U narednom postu još više krzna iz ateljea Igora Todorovića. Jer, volim luksuz (amo lusso), a i vama se dopada.





















FASHION VIDEO:

GET THIS MAKE UP:

I was wearing:
Suknja, bluza i kaput - Atelje Igor Todorovic,
(Ugao Lamartinove i Intrenacionalnih brigada, 
br za zakazivanje: +381112432169
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lokacija: Atelje Igor Todorović, Vračar
Video & Photo: Marija Radosavljević

*Celu reviju Neprocenjivo iskustvo pogledajte ovde

6 comments:

Anonymous said...

ej cao, ja bih samo imala jedno pitanje: je l ti kupujes sve ove stvari od kreatora, ili samo koristis za slikanje.. popravlja ti se ukus, ali jedan mali savet: molim te menjaj boju kose, previse kontrast crno-zuto..ne stoji, deluje isprzeno..hvala sve najlepse!

Anonymous said...

jako lijepa kombinacija, ti si prelijepa i zgodna žena i mogu slobodno da kažem da ti sve divno stoji...ipak htjela bih da naglasim da mi se ovdje definitivno najvise dopada suknja, jednostavno je savršena...puno pozdrava ;)

Ivana Split said...

luksuz ti pristaje:) stvarno je divan kaput, a i ova suknja je nešto posebno.

Azize Demishi said...

Suknata e preubava! :)

Anonymous said...

prelijepo je sve, ali ni meni se zaista ne svidja boja kose. mijenjaj pod hitno, najiskreniji savjet! :)

Lili Mitrovic said...

<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...