5 Sept 2014

What to wear as a wedding guest

Drage moje počinje nam nova sezona svadbi! Onog dana kada dobijemo pozivnice prvo što nam padne na pamet je šta ćemo nositi.  Mnogi od nas stesaju figuru neposredno pre takvih događaja a i iskoriste momenat da sašiju nešto po svojoj volji. Jedan od omiljenih mojih butika za tako nešto je butik Strada! Uvek imaju dobre materijale, a na licu mesta možete izabrati i cipele i torbu po meri i želji. :) Smatram da je ova haljina idealne dužine jer ne bi trebalo svakako nositi mini haljine ili suknje. 

E sad još malo o svadbenim gostima a o mladencima... Prošle godine ste me videli u ulozi mlade na sajmu venčanja Wannabe Bride u haljini Predraga Đuknića, a ove godine ćete me gledati u ulozi gosta :) 
Nosiću haljine iz Butika 13, sa kojima ću vam dati još predloga šta da nosite na svadbi kao gosta. A program sajma venčanja Wannabe Bride možete pogledati ovde.













I was wearing:
Strada dress (Kralja Petra 10)
H&M bag,
Prada shoes,
Antonija Ristovska jewelery.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hair & Make up by Aleksandra Marković (063 800 16 12)

7 comments:

Anonymous said...

Aa, divno! Bas mi je ovo trebalo! Hocu moci da te upoznamo veceras?

Anonymous said...

Predivna haljina i super ide na tvoju gradju, sakrije ti malo kolena i listove. Vise su mi se svidjale tvoje kombinacije licne jer ovo moze svako od nas da bude, saradnja sa odredjenih butikom i reklamiras ih a satro, blogger si! Dosadno.

Lili Mitrovic said...

Hvala na komplimentu! Ali moram da kazem nesto u vezi saradnji... Kada je reklama nekog butika u pitanju ja apsolutno zadrzavam svoje pravo da ovde na blogu bude iskljucivo prikazan stajling koji sam ja izabrala. .

Anonymous said...

Naravno da zadrzavas svoje pravo, pa tvoj je blog! Samo sam misljenja da je neinspirativno i nezanimljivo gledati te sugerisem da prezentujes kao pre, svoje odevne kombinacije! Ovo je lako i svako moze ovo. Skup brend, navuces, nasminkaju te, profi fotograf uslika i blogerka si. Volela bih da cujem misljenja ostalih pratilaca!

Buca said...

Veoma lepo:)

Anonymous said...

Дали ќе одиш на FW во Лондон, Милано или Париз?

Beauty Follower said...

Wow love your dress!

http://beautyfollower.blgospot.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...