23 Nov 2013

Dress well and just smile

Nakon serije Kokev postova, nešto drugačije - predog za dnevni outfit. U mom slučaju je to slikano u zatvorenom prostoru pa ovde fali krem kaputić sa krznom oko vrata :)
U ovom postu je sve novo od garderobe, a ovo pominjem jer su se neki od vas žalili da se neke stvari često provlače kroz blog.  

Pozdravljam vas do sledećeg posta ***














I was wearing:
Zara sweater,
Guess by Marciano skirt,
Brian Atwood boots,
Coccinelle hat,
Kocca bag

9 comments:

Milica Marušić said...

Svidja mi se gornji i donji deo, samo bih mozda neke druge cizme.. :) A po meni je i jos bolje sto se neke stvari provlace vise puta, onda mozemo da vidimo kako jednu stvar iskombinovati na vise razlicitih nacina.. :)

Anonymous said...

Napokon post koji je nov po svemu i odevnim komadima i ambijentu gde si se slikala. Super sve!

Anonymous said...

Lili ovo je ekstra!!! :* Sve je na svom mestu! :*
Kaca

Anonymous said...

Комбинацијата е добра и моделот на здолниште ти стои, ама тие чизми никако не одговараат, премногу се груби и бојата е лоша. Салонки или понежен модел на чизми мислам дека би ја направиле комбинацијата многу поелегантна. Шеширот е одличен, ама таа плетенка, па уште со обичен стегач... знаеш деталите или го прават или го уништуваат вкупниот впечаток. Дамскиот стил ти лежи, поработи на деталите и ќе изгледаш супер.

Anonymous said...

cizme ove i ovakva boja NIKAKO NE IDE UZ OVO.. lepe su slike, lepa si ti i lepo poziras. tu si se popravila.ali sto se tice outfita i dalje promasujes..

Anonymous said...

Prelepa kombinacija koja se savrseno uklapa u predivnom ambijenti, pun pogodak! Veliki pozdrav iz Skoplja od Aleksandra :)

Anonymous said...

Dzemper i majica mi se svidjaju,cizme-nisu lose,a tasna je jeziva...

Anonymous said...

Hahahaha,ali najjace mi je sto ne objavljujes kritike..ako,ako.mislim ako ti je tako lakse

Buca said...

Lično nisam oduševljena kombinacijom, mada verujem da si se osećala udobno, što je i najbitnije. Verovatno si htela da razbiješ monotoniju čizmama, ali nisu "legle". Šeširić i pletenica ti predivno stoje:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...