28 Sept 2013

The dress

U ovom postu ću biti kratka. Haljina koju nosim oduševila me je od momenta kad je pristigla na moju adresu. 
U pitanju je komad u potpisu brenda CHOIES. Topla preporuka za sve koji vole da svoju garderobicu 
pazare onlajn. 
Sa njima nećete nikad pogrešiti i bićete uvek u trendu. 
Posetite njihov sajt ovde. Pazarite ovu haljinu ovde.

Vidimo se u sledećm postu ***

SHOP this dress HERE .





SHOP this dress HERE .


I was wearing:
Choies dress,
John Richmond wedges,
Kocca denim jacket,
Dkny ring,




40 comments:

Anonymous said...

wow ,ekstra :)

Anonymous said...

Lili najiskrenje, smanji photoshop,previse ga koristis i mnogo se vidi (posebno kada se neko razume u to). Zatim, nemoj da ispadas toliko iskompleksirana da kako ti neko kaze da imas veliki nos ili malo dupe ili nesto trece da ti to odmah stavljas u apsolutni prvi plan u narednom postu, dokazujuci da navodno nije tako, a jeste. Pomiri se sa tim i uzivaj u svojoj kozi. I poslednja stvar, to sto kazes da je ta boja kose hit predstojece sezone i silcno, ne znaci da svima lepo stoji i da je moras imati posto poto. To je kao ono, ako neko skoci sa mosta (jer je to moderno), hoces i ti?! Tebi ne stoji, zapitaj se zasto ti je to rekla apsolutna vecina.
A sada haljina, iskreno, onako mi je. Mislim da taj model stoji dosta mrsavijim devojkama od tebe, jer ti previse istice lose obline kao sto su sirok struk, krupnija ramena i ne bas lep oblik tela. nemas one zenstvene obline koje ta haljina zahteva i iskreno se nadam da je nisi kupila jer su te sare na tkanini bile dosta zastupljene na FW u NY-u...? a mislim da je to bio razlog, nista drugo.......
cipele-promasaj definitivno, platforma se uveliko povlaci, valjda bi ti to trebala da znas.
Poradi na drzanju, mozes ti to sigurno mnogo bolje.
Srdacan pozdrav, Natasa.

Lili Mitrovic said...

Mislim da temi o mojoj zadnjici nije mesto na blogu. O boji kose, nisam ni jednom rekla da je moderna, to ste negde prevideli. Ova je bila moja zelja jer sam htelu neku promenu, a u plavo se ne bi ofarbala.
Haljina mi je poklon od sajta Choies.
Photoshop ne znam da koristim, vec ponekad kako me raspolozenje ponese stavim po neki filter sa sajta picmonkey.com


Anonymous said...

Slazem se u potpunosti za sve receno :)

Anonymous said...

Zdravo, pa da kazem i ja koju rec. Haljina je ok, asocira me na Versace :D Mozda neki top push up brus da si obukla, mozda bi naglasio zenstvenost, ili neki tanji dzempercic duzi i leprsav. Obuca totalno promasaj ali TOTALNI! Niti ti stoji, sve ispada, niti ide uz ovu haljinu! Skroz su ti za blog sale pa da se castis novim. Ponovicu opet ono sto stalno postavljam u tvojim postovima, jako si mila i lepa, ali trudi se oko postova - frizura, make up, daj nam makar stajaj za usta! Nakit fali ali BAS! Zamisli neke zvekutave narukvice, ili velike mindjuse! Mozes da se igras, ne trudis se. Mislim da se pola devojaka koje te prate oblace u kvalitetnijim radnjama od tebe. Izdji iz Zare, Manga i poklona, i pored par stvari iz Guess-a koje si pokazala, obidji isti ponovo, kao i druge radnje. Iskombinujes skuplji i jeftiniji komad i moras da dobijes pravu kombinaciju. Pozz

Dunja said...

Meni si divna i neverovatno zgodna!,Divna moderna mama i ono što mi se posebno sviđa kod tebe je što izgledaš zdravo i negovano,baš kao što žena i treba da izgleda.Ti nosiš odeću a ne ona tebe.Gnušam se premršavih blogerki koje slepo prate trendove i zaista si pravo osveženje u gomili istih devojaka. Veliki pozdrav :-*

Anonymous said...

Da i mene asocira na Versace ali iz kolekcije 93. godine.Lili gde ti iskopavas ovu kolicinu demode garderobe zeno bozja???

Anonymous said...

A GUESS JE BAS KVALITETNIJI HAHAHAH?!

Anonymous said...

GUESS JE SAMO SKUPLJI ALI DALEKO JE OD KVALITETNIJEG

Anonymous said...

Bila bih ti jako zahvalna i ja, a verujem i vecina devojaka kada bi mi samo rekla kako funkcionise dostava sa tog sajta? Odnosno da li se placa postarina i koliko (ukoliko se placa)?
Mnogo si lepa. Pozdrav. Marija.:-)

Anonymous said...

Takodje to mislim. Bravo Natasa.

Anonymous said...

ta platforma nikako ne ide na tu duzinu suknje. suknja ti lepo stoji. sto se tice boje kose, uopste mi se ne dopada, totalno si promasila boju. ja sam jedno vreme radila u frizerskom salonu i na osnovu iskustva djevojaka koje su dolazile,sa slicnim crtama lica, najbolje bi ti isla tamna cokolada.. pozdrav. jovana

Lili Mitrovic said...

Cao! Ja sam prezadovoljna s njima. Dosta tih sajtova mi je slalo odecu ali nisam je oblacila jer kad dodje bude bas bzv. Nisam platila carinu.

U sustini, ono sto ti se dopadne ubacis u šoping bag i onda pratis korake. Dostavljaju u Srbiju naravno. Jedini dodadak kojj se placa preko cene je ako zelite da vam odeca stigne pre roka, tj brze od 15 dana.

Pozdrav

Lili Mitrovic said...

Moram da se nadovezem. Guess jeste postao nekvalitetan ali linija Guess by Marciano je daleko bolja. A za haljinu uopste ne smatram da je demode.

Lili Mitrovic said...

Platforme ce ici na blog sale, i ja nisam najzadovoljnija :)

Kosu cu verovatno da potamnim. Hvala

Anonymous said...

mene bas mi se dopaga bojata na kosata :)

Anonymous said...

Sto znaci da ukoliko necu da mi stigne pre roka, nego mogu da cekam i duze, ne placam postarinu? Hvala ti jos jednom, bas si ljubazna.

Anonymous said...

nismo ni sumnjali da neces to uraditi. uvek radis slepo sta ti drugi govore!

Lili Mitrovic said...

Mislim da je ocigledno da je moja poruka bila malo ironicna.
Nikada nisam radila nista radi drugih, uvek radi sebe. Mislila sam da ste do sada to i prepoznali. A sto se trendova tice ja prigrlim samo onaj kji mi se dopadne i koji odgovara mom stilu zivota i mojim ulogama majke, udate zene i zaljubljenika u modu. Kad bih poslusala svakog anonimusa verovatno bih vec imala zakazano ove nedelje operaciju nosa, i manji zahvat liposukcije 😂😀

Sandra Kobajica said...

Haloo hejteri, popustite malo... Milion ste joj zamjerki našle.
I najboljima se dešava da nekada zakažu.

Samo naprijed Lily! Divna si... Prati svoje srce i razum, glavu gore, uvijek uživaj u onome što nosiš.
Pozdrav

Anonymous said...

Izadi iz devedesetih...Wanna be Versace haljina,platforme,kratka texas jakna,OMG!Nauci od nekog da se nasminkas i sto rece neka od cura,pocni da stavljas nakit

Lili Mitrovic said...

Anonimus 11:03 hvala na konstruktivnoj kritici.

Lili Mitrovic said...

Hvala Dunja!
Takođe veliki pozdrav***

Lili Mitrovic said...

Hvala Sandra!<3

Lili Mitrovic said...

Nema na cemu. Ako odaberete opciju da vam stigne paket za 15 dana onda ne placate postarinu. A ako odaberete da vam stigne pre 15 dana onda se placa. Ne mogu samo da se setim tacno koliko

Anonymous said...

ne vidim zasto bi bila ironicna, kad je moj savet bio najiskreniji. potamni,pa ces i sama videti.

Lili Mitrovic said...

Ok, hvala tebi. Razmotricu to ;)

Anonymous said...

Bez ljutnje uvek cu ponoviti ono sto je iskren savet a cijom primenom bi promena bila upecatljiva. Pozz

Anonymous said...

Od skoro znam za ovaj blog i Lili, a sad prvi put citam komentare i zatecena sam koliko je kritikujete. Sminkerka sam, i svidja mi se sto Lili ne stavlja mnogo sminke nego taman toliko da izgleda prirodno. Da, postoji nesto sto se zove prirodni make up, a on zahteva samo puder, maskaru, sjaj i malo senke (a i ne mora). Preterano mnogo sminke skodi licu. Lepo je videti nasminkanu devojku, ali ne mora uvek da izgleda kao da je krenula na premijeru. Sto se tice haljine, nisam odusevljena, svako ima svoje misljenje. Zaboravljate da je rodila dete i za jednu majku izgleda prelepo, i sto je najvaznije od svega vidi se da je zadovoljna svojim izgledom. Tako i treba da bude, previse su danasnje devojke opterecene izgledom i zaboravile su da trebaju da vole i prihvate sebe bas takve kakve jesu. Pominjete nakit, ima prsten sto je i dovoljno. Haljina dovoljno privlaci paznju i nesto vise od prstena bi bilo previse. Postoje devojke koje ne vole da nose nakit pa ne insistirajte toliko na tome. Teksas jakna je idealno resenje za mlade devojke, dok je dzeper vise za starije. Pozdrav.

Lili Mitrovic said...

Hvala puno. I ne volim da nosim nakit previše. :) Bizuterija mi mirise i ostavlja boju i ponekad zbog toga ne stavim. A i slatkica voli da mi iscupa nakit.

Ako bas insistiraju devojke potrudicu se da ga stavim za slikanje samo. :) Pozdrav

Anonymous said...

Nema na cemu. Ma ne moras ni za slikanje :) To je tvoj stil, i ne moras da nosis nesto sto ne volis da bi udovoljila drugima. Opet ce oni naci zamerku i ako budes stavila nakit. Pozdrav

Anonymous said...

Tako je naravno da treba da sravis nakit za slikanje jer nikome nije bitno sta ti dete radi sa njim....a mozda i ona zavoli nakit tako :)

Anonymous said...

Meni se veoma svidja tvoja kosa, i mislim da ti bas lepo stoji ta boja. Da li mozes da mi kazes koju farbu koristis? Hvala :)

Lili Mitrovic said...

Cao! Ne bih znala koji tacno br, moj frizer je pomesao dve, znam da su brenda nouvelle.
Mogu da ga pitam ?

Anonymous said...

Mislim da neki ljudi dolaze na tvoj blog samo da bi lecili komplekse i pritom nemaju hrabrosti ni da se potpisu imenom i prezimenom. Lepa si i zgodna si, na stilu moras jos malo da poradis ali i to ce doci vremenom. Do tada uzivaj i ne obracaj paznju na glupe komentare tj. ne znam zasto ih uopste objavljujes... :)

Anonymous said...

Ova e podarokot koj Choies trebase da go dodeli na tvojot giveaway.Pred odreden period bev del od onaa blamaza koja ja pravese na macedonian fashion bloger so podarocite.

Lili Mitrovic said...

Napisete mi mejl ve molam?
Za kakov podatok od choises i kakov podarok od Macedonian Fashion Bloggers?

Lili Mitrovic said...

I koga toa Choies imal nagradna igra kaj mene? Malce da ne ste se presle?

Azize Demishi said...

Fustanot e preubav i mnogu mi se dopagja kako ti stoi, i jas bi go kombinirala na licen nacin :)

Anonymous said...

Лили преубаво изгледаш!
Фустанов е СОН и совршено ти стои.
Начинот на кој е комбиниран исто така многу ми се допаѓа.

Евгенија
http://salvajeylibre8.wordpress.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...