25 Sept 2013

Outlet turned into trendy

Ćao drage moje, kao što sam obećala, družimo se cele nedelje!
Projekat koji sam vam pominjala se krije iza ovih slika. U pitanju je saradnja sa Immo outlet centrom i Wannabe magazinom. U ovom mini editoriajlu koji se satoji od pet outfita, ovo bi bio prvi. Tina i ja smo istovremeno bili modeli i stilisti. Naš zadatak je bio da od firmiranih outlet komada napravimo potpuno trendi odevne kombinacije. I ovo je priča o jednoj bebi i mami u modi.

Još nešto da vam kažem...
Uvek sam imala neku vrstu odbojnosti prema outlet centrima, ali Immo centar mi je potpuno razbio ovo osećanje. Ovde se bukvalno cela famillija može obući trendi i kvalitetno a povoljno. Dakle mame, trk u Immo, imate sve za bebe i vaše mališane.

Moram priznati da je Tina bolji model od mene na fotografijama. Ostalo je na vama da presudite. Pozdrav do svih mama koje prate ovaj blog <3 nbsp="" p="">Ne zaboravite na Giveaway ;)









Tina:
Majica: Beba Kids                              
Helanke: Beba Kids
Cipele: Beba Kids
Traka za kosu: Menda
Kolica: Menda
Lili:
Pantalone: Guess by Marciano, N Fashion 
Majica: Legend
Sako: Guess by Marciano, N Fashion
Čizme: Baldinini, N Fashion
Sat: T- Group co. 
Prstenje: T- Group co.
Narukvica: T- Group co. 


36 comments:

Anonymous said...

Tina srce slatko preprepredivna <3

Anonymous said...

Lili savet od srca za tebe kako bi bila jos bolja i posecenija.. Nemoj puciti usne (i ovako su vece) izgleda vulgarno i okani se lozenja na najskuplje svetske brendove! Posveti se svom licnom stilu, pecatu, kreativnosti.

Anonymous said...

Djevojcica je slatko obucena,a zasto me ne cudi sto si ti u crno-bijeloj kombinaciji...

Anonymous said...

Zasto odbivnost prema outlet centrite?? Demek nesto ne cini so garderobata tamu?? Idi u Milano u uotlet centarot ke neznaesh glavata kaj tie, a ne ova...odbivnost be..svashta!

Anonymous said...

Pitala sam juce ali nemam odgovor. Jel mi se ucinilo na proslom postu ili zaista imas protezu fiksnu?

Lili Mitrovic said...

Jeste, stavila sam je, zato su mi usne ispale malo napucenije, ovo kazem zbog komentara 8:00h

Anonymous said...

Cizme su divne, možeš li da kažeš koja je cena?

Lili Mitrovic said...

Prvenstveno mislev na srpskite outlet centri.

Anonymous said...

Super je izbor garderobe i na Tini i na tebi! Immo je savrsen za oblacenje dece i pola grada decu oblaci tamo. Cizme su savrsene ali preskupe zaista. E ovo je pravi post sa dobrim slikama i outfitom sto ti govori da moras iz posta u post da obnavljas i prezentujes novu garderobu a ne svaki post ista obuca i jakna a majica potkosulja iz |Zare! Odlicno izgledas mama! :)

Lili Mitrovic said...

Čizme su i najskuplji komad. Mozete ih kupiti za oko 600€ u radni N Fashion u Immu

Anonymous said...

Slazem se,plus imas veliki nos i jos kad napucis ta usta izgledas potpuno podbulo. Ovakav tip pantalona ti lose stoji jer nemas istaknutu pozadinu,bolje da si se opredelila za neku siru suknjicu ili cak sorts.Cizme su super

Anonymous said...

Zasto si stavila fiksnu? Nisam primetila da imas krive zube...

Lili Mitrovic said...

Duga prica, nisam bila zadovoljna.

Anonymous said...

slazem se za pucenje usana. vec imas prelepe usne i smesno izgleda i neukusno kada to radis.. outfit za tolike pare nije nista specijalno i ne slikaj se otpozadi, jer nemas neku zadnjicu da bi pokazala, samim tim ti i farmerke ne stoje :) tinica je prelepaa

Anonymous said...

jojj jojajjjjjjjjjjjjjjj ajojjjjjjjjjjjjjjj sada nema ni dupe! Ima savrsenu liniju i svi mogu da joj pozavide na liniji i visini jer sve moze da ponese a ona zapravo samo ne zna da pozira! Fali joj drskost i gluma u poziranju!

Anonymous said...

pantalone ti stoje uzas. boja kose omasena.

Anonymous said...

ahhaha da da i fali joj da bude GLUPAVA i plava i da ne nosi grudnjak!!!! e mozda bi joj onda bio poseceniji blog je l?????!!!!

Anonymous said...

p.s. slazem se za glumu i liniju i poziranje!

Anonymous said...

Ha ha ha,pa vi ste sou.Da nema dupe,nema,ali zena jeste vitka zato joj i bolje stoje haljine od uskih farmerki. . ..
P.s. neko gore napisa za usne i nos.Slazem se.Napucene usne stoje iskljucivo devojkama koje imaju uzan i mali nosic

Anonymous said...

glupava i plava i da ne nosi grudnjak. xaxa svi znamo da je ZORANNA isprozivana tom recenicom,a nesto mislim da je sama LILI i napisala.

Anonymous said...

kazi mi molim te jel si stavila onu providnu fiksnu protezu i koja je cena iste?
ja bih morala isto staviti pa da znam otprilike koliko para za to treba odvojiti. hvala unapred
a post je lep i zanimljiv,mada su mi cizme najlepse, ali su stvarno skupe :(

Anonymous said...

Nije Lili napisala,ja sam napisala!
Ne prozivam nikoga, ali sa obzirom da ste pronasli ODMAH nekoga i lako povezali sa tim opisom onda to govori o blogu dovoljno!
Na Amo LUSSo necete pronaci date opise!
Katarina

Anonymous said...

Koje ste smaracice! Ni na jednom blogu se ne radi o dupetu ili nosu blogerke vec o odevnoj kombinaciji! Niko nije savrsen i bitan je predlog sta da obucete a ne da joj dajete savete da li da smanji nos, ili nabaci bolju zadnjicu! Kretenski je sto i pisem prostim dusama! Pozz

Anonymous said...

Ti sto si shatro napisala, usudi se i daj mail.xaxxa providna LILI se uvek potpisuje kao Katarina.axaxxaxa ovo je sou!
O amo lusso se ne pise jer nije ni zanimljiva!
A za anonymus: 18:49, radi se o svemu. Isto kao i na svakom blogu-proleti komentar o frizuri, mrsavosti, noktima, ambijentu, o tome da li se i kako nasminkala i slicno.da je u pitanju samo outfit bio bi slikan na ofingeru!

Lili Mitrovic said...

Zamolila bih te najlepse da mi pises na amolusso@yahoo.com
Rado cu ti pomoci. Pozdrav

Ivana Split said...

preslatke i mama i curica:)

Anonymous said...

naprotiv, favorizovanog blogera devojek ne komentarisu! Prati pa ces zapaziti! Svuda u svetu imas blogerke koje su cak i punije ili jednostavne devojke nacisto, a koje imak poseduju pravo i paznju osoba koje se ni ne bave modom i akcenat je na odevnim kombinacijama a ne na gradji osobe koja je blogger! Pozz od anonimusa 18/49!

Anonymous said...

za 600e si se mogla obuci kao gospodja u Zari, jesu fine, ali bolje da si poradila na odeci :)

LOo said...

Jeste tacno da je akcenat na odevnoj kombinaciji,ali ne sluzi li blog kao inspiracija? A sta to znaci? To znaci da vidis lepo upakovanu odevnu kombinaciju U SKLADU sa gradjom,godinama i fazonom blogerke koja to nosi.Ako vidis uske farmerke i to jos slikane odpozadi na blogerki koja nema sta da pokaze od pozadi normalno da ce ti to upasti u oci,ako vidis neadekvatnu frizuru,sminku i isticanje npr usana,a veliki nos,opet ce ti upasti u oci.Pa valjda svi mi tezimo ka tome da istaknemo vrline,a sakrijemo mane zar ne? Nije sve do outfita,on se mora i izneti kako teba. . .

Anonymous said...

ti si ili u crno beloj kombinaciji,ili u nekim nedovrsenim roze suknjama.. uvek lose uradjene slike i poze..kosa ti je,izvini ali BLAGO receno GROZNA! izbledi ti facu skroz. ti si prelepa devojka,ali te ova kosa ucinila totalno bezveznom.. ne znam zbog cega si se ofarbala i zasto si uopste odabrala ovu boju

Anonymous said...

Apsolutno gresis samo iz razloga sto akcenat nije na 1 osobi vec na odevnoj kombinaciji namenjenoj vecem broju osoba zenksog roda!

Anonymous said...

O moj Boze zena ima fiksnu protezu, normalno je da joj usta izgledaju kao da su napucena. Ako ti se ne svidja njena gradja, pucenje ili blog, jednostavno nemoj da posecujes njen blog.

Unknown said...

Nekad Zara, Mango i slicni butici ne mogu da pruze bog zna kakav izbor..Svaka cast ljudima koji mogu uvjek da nadju tamo sve sto im treba

Unknown said...

Zara, Mango i slicni butici ne mogu uvijek da zadovolje svacije potrebe i ukuse. Svaka cast ljudima koji tamo uvijek nadju sta im treba ;)

Anonymous said...

Posto ste vec svi 'anonimusi' nema potrebe ni ja svoje ime da stavljam... Zanima me samo sta smatrate pod 'dovoljno velikom zadnjicom'? Sad sve cure treba da se ugledaju na Ninel Conde, Jennifer Lopez ili njima slicne pa da ukoliko nemaju cime da se ponose odu lepo i kupe novo predimenzionirano dupe kako bi im lepo stajale farmerice, u koje bi verovatno imale poteskoca to isto da 'upakuju'

Anonymous said...

Tina je slatka, ljubi je majka... Sat mocno izgleda i lepo ti stoji. Cizme su ok, al je malo jaca cena, a i nakit deluje prilicno zanimljivo. Crno-beli detalji su fino uklopljeni i lepo ti stoje, ali preferiram crveno-belo Pozdrav

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...