30 Sept 2013

Coffee, Tea & Simpathy

Nakon šopinga svako od nas se oseća malo iscrpljeno i dođe kao kec na desteku kada napolju pada kiša a unutar tržnjeg centra možete popiti dobru kafu pre polaska kući. Cofee, Tea & Simpathy kafić je upravo takvo mesto. A i outfit je upravo takav, u bojama kafe. :)

Ovo je četvrti od ukupno pet stajlinga koje sam uradila u saradnji sa Wannabe magazinom i tržnjim centrom Immo. Imala sam na raspolaganju skoro sve radnje za odabir jednog elegantnog outfita koji može lako biti i poslovan, ali većinom stvari su iz radnje N Fashion. U ovoj kombinaciji konkretno, ako bih morala da izdvojim dva komada kao favorit to bi bili sako i sat iz radnje T group. Predivni su! Tinicu sam obukla u ljubicastu i roze. :) 

Da vas obradujem, sutra kreće oktobarski BLOG SALE! :) 









ME:
Haljina: Benetton, 3.090din.
Sako: Guess by Marciano, N Fashion, 18.990 din.
Cipele: N Fashion, 15.990 din.
Torba: Guess, N Fashion, 21.990 din.
Sat: T- Group co. 19.900 din.
Ogrlica: T- Group: 5.900 din.
TINA:
Pantalone: Benetton, 1.390 din.
Majica: Benetton, 990 din.
Prsluk: Benetton, 1.690 din.
Cipele: Beba Kids

22 comments:

Anonymous said...

Meni se cipele samo ne dopadaju ali verujem da se to jedino uklopilo u tom outletu! Sve si bolja i bolja Lili .. :*
Kaca

Anonymous said...

za zenu od 40 godina

Anonymous said...

Odlican je svaki komad garderobe! Ne slazem se da je za zenu od 40 godina, jer je ovo najnormalniji stajling za neku poslovnu devojku, a kratka suknji iznad kolena nije za zenu od 40 god. za posao.
Super Lily!

Anonymous said...

Koje si godiste? Ova kombinacija je za dostaa starije zene, sorry ali ne stoji ti!

Anonymous said...

ne rece nam, jeste nasli stan i gde?

Anonymous said...

Nakit je super i stvarno si sve bolja, dobro ti stoje te boje. Ja mislim da je ovo tvoj fazon i rekla bih da se dobro osećaš u elegantnoj garderobi, bar tako deluje. Volela bih da nastaviš u tom pravcu, jer ima dosta nas koje volimo da se obučemo kao žene, i za posao i privatno. Malo je blogerki koje se tako oblače, a tebi to stvarno super stoji. I mislim da to priliči udatoj ženi, mami, ženi koja je završila fakultet. Ja imam 25 godina i najlepše se osećam kad obučem nešto elegantno, ženstveno. Pozdrav i samo napred.

Anonymous said...

Apsolutno ti stoji! Ne dozvoli da ti stil kroje devojcure koje se pale na "splavarke i cecuske". Nikada svi nece biti zadovoljni.. vidi se napredak u nepucenju usta i neopterecenoscu skupim brendovima.

Anonymous said...

Izvini ali meni se ne svidja, delujes mnogo starije kao da imas 35. boja kose ti je uzasna, stvarno bi trebala da promenis. mogla bi da snimis neki video, o tvojim preporukama za sminku :-)

Anonymous said...

Lili mozda da malko stavis jace rumenilo, naglasis usne crvenim karminom koji ti fenomenalno stoji kao sto smo videli ranije, i zaista mislim da bi sveeee ove zene ubedila da je nova boja zapravo odlicna a da je samo stvar u make up-u! Ovaj post je jednostavno TI i zboj boja i zbog elegantnog stila. Samo nastavi :) Sliek su savrsene, vidi se sta znaci profy slika. Pozz

Anonymous said...

Jaoooo! Samo mi reci molim te koliko imas godina?! Kod Zorane one klinke ubise sa - snimi video! Dovoljan je i post sa slikama i komentarima!

Anonymous said...

Slazem se sa svakom napisanom reci!!!

Anonymous said...

Po meni nema potrebe za takvim videom, Lili se ni ne sminka puno! A ako ti treba savet o sminkanju poseti profesionalnog sminkera ili kozmeticara i konsultuj se! Ne znam zasto je bitno sta blogeri koriste od sminke, pa nje tvoje lice isto kao njihovo, valjda znas sama sta je za tvoju kozu i stil najbolje!?

Anonymous said...

Slazem se da je kombinacija za stariju osobu.Pritom,svaki komad je ok,ali nije dobar odabir boja,sve se stapaju jedna sa drugom,plus sa bojom kosom i svijetlim tenom,pa kombinacija djeluje potpuno neupecatljivo...

Anonymous said...

Hahahahaha,pa ona je fan svih tih silikonki i cecuski,kako si lepo nazvala...ja pitah u nekom od prethodnih postova kako je moguce u isto vreme biti poklonik Mire Dume i porodice Raznatovic,Dzajic,gomile silikonki i sl...? Ali,ostadoh uskracena za odgovor jbg

Lili Mitrovic said...

Lepo ste ponovo postavili pitanje kako. Pa jednostavno. Moras da proucavas ukus trzista. Ponekad prosto pratis neke ljude da bi otkrio zasto su toliko popularni.
Ceca i Karleusa su inspiracija mnogih devojaka koliko ja uspevam da primetim. Kad bismo pricali o modi JK je nepogresiva a nema neki impresivni glas, a Ceca ima glas, ali nije nesto sad u modi. Miroslava Duma i slicne koje ste nasli na mom instagramu su higher level svakako. Volim da pratim i Lenu Perminovu. Ruskinje su mi nesto posebno prirasle za srce.

Lili Mitrovic said...

Hehe, slazem se za rumenilo. Nestalo je nakon par sati fotkanja, a ja ga nisam popravila, s obzirom da sam sminku sama radila. Tu sam kriva :)

Za boju kose. Hmmm, bila sam na nekom seminaru koji je organizovala moja akademija, i jedna divna zena je bila predavac. Zove se Suzan Cambell i ona je ekspert za boje kose i garderobe. I naucila sam dosta korisnih stvari, kao i da sve zavisi od tena. Postoji tamni, srednji i svetli. Ja sam srednji, on nazalost ne ostavlja puno prostora za eksperimentisanje s bojama. Ja sam je pitala za savet, i rekla mi je. Poslusacu je, a i vi cete videti:) Za boje odece, isto zavisi od tena i boje kose. Postoje tople i hladne nijanse svih boja. Meni stoje toplije.

Za video o sminci, mogu da snimim neki kraci, nije problem. Otvorila sa youtube nalog :)

Hvala ostalima na lepim recima;) ***

Anonymous said...

meni se jako svidja tvoj nacin sminkanja, jer ti umes mnogo lepo da se nasminkas i da to deluje diskretno i prirodno. slazem se, moze video na temu sminkanja.

Anonymous said...

Ovo za rumenilo sam rekla iz ugla jedne zene ;) Takva boja kose i garderoba, zahtevaju jaci make-up. Obraduj nas crvenim ruzom, savrseno ti stoji! Samo nastavi u ovom smeru, ovako psovecena svom hobiju! :) Pozz

kinderkleding online said...

looks lovely

very classy

Tatjana Jovanović said...

Obe ste divne! <3

Anonymous said...

A zasto nam slikas odevne kombinacije kojih nema u radnjama??? Pratim tvoj rad i isla sam par puta u immo centar bas zbog toga sto su mi se svidele stvari koje si prezentovala, posebno ta haljina, medjutim sva tri puta koliko sam bila niceg od toga nije bilo, pritom sam otisla odmah cim sam ugledala....u Benetonu sve sam krs, prljave cak i iscepane stvari, nigde takve haljine, niti bilo cega u nosivom stanju...verovatno ti daju za slikanje nove stvari a tamo prodaju sam krs, ne znam zaista, ali sam sigurna da tamo vise uci necu, i da im je to samo antireklama i nista drugo.....mene su odbili zauvek tako da me immo vise nece videti. Mozes slobodno da obrises komentar nije me briga, jer sam inace bila besna kada sam ugledala posle ovolike reklame stvari koje nisu ni za bacanje a ne za nosenje! Super si, super se oblacis samo tako nastavi! Pozdrav! Tasha!

Lili Mitrovic said...

Hvala draga Tasha!
Stojim iza toga da sam licno ulazila u sve radnje i sama uzela i odabrala stvari i vratila nakon fotografisanja. Ovih haljina je bilo nekih 5,6 komada kada sam ja bila pre tri nedelje, plus bile su suknje u istom dezenu. Da li ste im pikazali fotografije?

Ja cu ovo vase mezadovoljstvo proslediti nadleznima za immo, i napisati Vam ovde njihov odgovor. Ako je neko konkretno bio neljubazan i to molim Vas napisite, i konkretno kojoj radnji.

Pozdrav, i sve najbolje. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...