12 Sept 2013

Black leather and soft pink

Iza mene je bio jedan uspešan dan, a pred vama je danas ova crno roze kombinacija, upravo ona u kojoj sam išla na poslovni sastanak. Moram priznati, imala sam baletanke, pa sam se kasnije preobula u patike i otišla na malo opuštenije mesto na kafu sa prijateljicom u blizini mesta gde živim. 

Vratimo se modi. Malo sam zapostavila deo sa kreiranjem komada koje ste toliko rado nosile u prošloj sezoni. Dugujem vam izvinjenje. Ali zato je tu Amo Lusoo kapica sa velom na tufne, ovaj put u nežno roze boji. Kapica bi bila pravi trendi dodatak u vašem oramru, ona je u udarnoj boji za sezonu, veo je tu da nas vrati u ženstvene pedesete, a tufnice da nas malo podsete na slatko detinsjtvo. Možete je naručiti putem mejla amolusso@yahoo.com. Ako vas zanimaju ostale stvari u mom potpisu možete ih pogledati i pazariti ovde.

Stigli smo i do pobednika iz prošlog posta. U pitanju je devojka pod rednim brojem 16 po prijavama. 
ČESTITAMO Nataši Nikolić koja je osvojila parfem Princess by Vera Vang!!








I was wearing:
Pinko jacker,
Zara shirt,
H&M bag,
Amo Lusso hat,
Kupuvaj Skopje leggings,
Michael Kors sneakers

18 comments:

Anonymous said...

zašto ta jakna mora tako da se nosi, zaštooo

Ivana Split said...

lijepo

Anonymous said...

Dosadno. Jednostavno i ne kreativno. Bez ljutnje ali deluje da je jako malo truda ulozeno, definitivno!
Kao u fotografiji kao profesiji, tako i u modi, ako stavljas akcenat na nesto kao npr kapicu ili patike koje se ni ne vide kakve su, to forsiras, bolje i 10 slika iz razlicitog ugla sa zanimljivim pozama nego ovako.
Mene bas zanimaju patikice kakave su a uopste se ne vide. Tako je i sa pantalonama, deluju lepe a ne vide se! Malo vise truda treba ili neko da te posavetuje za blogovanje-slikanje-ulaganje sebe u tome. Generalno kombinacija je super samo bez kape jer materijali nikakao ne idu zajedno. Mogla si obuci bolju majicu od ove a la Arilje koja ima za 200 dindzi na ulici, da si otkopcala jaknu, i smej seeeeee! Imas divan osmeh ovako izgledas nadmeno. Izvini na iskrenosti, ali ovo je dobronameran savet, ne moras ga ni objaviti ali makar dodaj konkretne slike ili primeni deo mog komentara.

Anonymous said...

Uzasne poze, kombinacija 0, jaknica ti je kratka, kapa ne ide ni uz sta. Haos.

Anonymous said...

Prelepa si devojka, i jako mi se svidja natural look, ali mogla bi nekada da stavis trunku kreona, karmina da izgledas sveze, a ne ovako nenaspavano.

Anonymous said...

helanki koi se videni 300pati

Anonymous said...

Poze na prve dve slike su jako lose jer izgledas kao napucena ,izvestacena tinejdzerka.Slike su jako lose,poradi malo na kvalitetu slika i na svom poziranju.Inace ,jako si lepa,ali slazem se sa komentarom iznad-treba ti malo sminke jer na slikama izgledas bledunjavo i umorno.Sve u svemu,svidja mi se sta si obukla,onako za svaki dan,vecina nas se i oblaci tako.Kapa mi se ne svidja.

Anonymous said...

Moje pitanje nevezano za kombinaciju odevnu, zasto je naslov na engleskom a tekst na srpskom jeziku?

Anonymous said...

lose slike, lose poziras. kombinacija je ok, ali nista posebno..

Anonymous said...

Da li drzis neku dijetu ili treniras? Izgledas sve mrsavije i mrsavije :).
Pozdrav

Anonymous said...

bas si puno smrsala, i previse. slike su ti jako lose i malo slika ima, nedovrsen post, sklepala si na brzinu to.. bezveze

Anonymous said...

Po meni se ponavljas! Svaki bloger ima hrpu stvari a ti vrtis 5 stvari u krug!

Anonymous said...

Lili citas li ti komentare zasto nema odgovora!

Lili Mitrovic said...

Nazalost ne, nemam vremena za trening a volela bih, uskoro Tina krece u vrtic pa cu moci malo vide da se posvetim nekim drugim segmentima u medju ostalom, da završim drugi faks i da jos ozbiljnije krenem sa postovima :)

Lili Mitrovic said...

Tako je od kad pisem blog.

Inspiracija su mi svi strani modni magazini jer koji god uzmeš, nemacki, francuski, svačija naslovnica uvek bude na engleskom.

Lili Mitrovic said...

Lepo ste primetili, fotoaparat mi se ugasio usred slikanja i nisam stigla da isfotkam vise fotografija. Sledeci put necu objaviti nesto slicno.

Pozdrav

Lili Mitrovic said...

Hvala na podsecanju, evo sad sam odgovorila kad sam ugrabila malo vremena za to.

Pozdrav

Unknown said...

Svidja mi se kapica, odlicna ideja, svaka cast :)
http://fashion-sting.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...