8 Aug 2013

H&M Wishlist and Serbia opening date



Drage moje, danas delim sa vama zvanični tekst iz H&M-a Srbija kao i par komada koje bih volela da kupim na otvaranju. 

H&M Hennes & Mauritz, modni autoritet kada su u pitanju pristupačni trendovi, moderni stilovi i kvalitetna basic garderoba, otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. H&M prostor na oko 2.100 kvadratnih metara biće otvoren 29. avgusta u 11:00 časova tržnom centru Delta City u Beogradu.

Kupci u Srbiji su dugi niz godina isčekivali H&M i sada, konačno,možemo da kažemo da smo stigli", kaže Klaudija Osvald, generalni direktor za H&M u Srbiji. Kao nekome ko diktira visoku modpo povoljnim cenama, kompaniji H&M je izuzetno drago što će modno osvešćenim kupcima u Srbiji pružiti inspiraciju da svom stilu dodaju lični pečat. Veoma smo ponosni na naše novo osoblje – pronašli smo divan tim za našu prodavnicu, dodala je Klaudija Osvald.

Prva H&M prodavnica u Srbiji ponudiće širok asortiman garderobekoja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i decu. Jesenju kolekciju Autumn Collection 2013 kreirao je dizajnerski tim H&M-akao liniju razigranih stilova koja kombinuje veoma naglašene siluete sa više dekorativnih detalja. Stilkoji oslikava dečački duh objedinjuje oblike različitih krojeva i haljineod prefinjenih materijala.

Na dan otvaranja prodavnice, H&M će nagraditi prvih 300 ljudi u redupoklon karticama u iznosu od 1.500 dinara. U toku danaH&M će ponuditi svojim kupcima 20% popusta na njihov omiljen modni komad.

Nova H&M prodavnica nalaziće se u ulici Jurija Gagarina 16 na Novom Beogradu u tržnom centru Delta City.
Širenje H&M-a u Srbiji nastaviće se otvaranjem sledeće H&M prodavnice u tržnom centru Stadion na Voždovcu ove jeseni.









7 comments:

Vezilka said...

Чизмите се одлични. Моделите над колено ќе бидат хит оваа есен :)

Anonymous said...

Zasto si obrisala post sa tvojim outfitom iz HM-a?

Lili Mitrovic said...

Neko me je drugi nagovorio da to obučem i nekako mi se nije dopadalo da bude deo bloga;)
Ali evo ubacicu jednu sliku na kraju ovog posta.

Anonymous said...

Nevjerovatno je koliko nemas svoje JA.Na blogu pitas gdje da kupis stan,gdje da ljetujes,da li da kcerki otvoris blog,studiras za stilistu i dozvoljavas da te DRUGI oblaci za post,onda to stavis na blog i kad dobijes negativne komentare-obrises!Mozes li ti jednom u zivotu da sjednes,sama doneses odluku i postupis onako kako Ti zelis i izguras do kraja bez obzira na sve?

Lili Mitrovic said...

Ne studiram za stilistu već za modnog dizajnera.
Prvenstveno sam se razmišljala za taj post da li da ga objavim jer je sve sa kombinacije bilo lepo ali ne u mom stilu i nije mi ni stajalo lepo.
Dobijala sam i ranije negativne komentare pa nisam brisala postove.

Ne razumem sad ovo vredjanje bezpotrebno?

Anonymous said...

Zasto vec duze vreme nema postova? Drugi izbacuju skoro pa svaki dan.

Isidora said...

Jedva cekam! :D
xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...